Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři penalty, dva hattricky a osm gólů v síti Královic

Předposlední Královice si přijely v sobotu odpoledne na hřiště rezervy Bohemians Praha pro pěkný nášup a opět klesly na poslední příčku přeborové tabulky. Nechaly si od domácích nastřílet neuvěřitelných osm branek a nevíc dohrávaly bez vyloučeného kapitána Michala. Od prvních minut bylo jasně patrné kdo bude mít otěže nad zápasem. Domácí Bohemka se pouštěla s chutí do dobývání Malinského branky. První velkou šanci nevyužil domácí Šilhan, jeho čas měl ale teprve přijít.

Ve 20. minutě se skóre měnilo, když se po faulu na Allrama kopala penalta. Tu se štěstím proměnil Janda. Další gólový moment přišel za čtyři minuty na to, když se prosadil po centru Šilhana Allram. Po půl hodině hry se domácí mohli dočkat ještě luxusnějšího náskoku, ale rychlý protiútok Mráz gólově nezakončil. Tečku za poločasem udělali hosté, když jejich ojedinělý útok zakončoval Černý, ale branku netrefil.
Druhý poločas bylo na hřišti už pouze jedno mužstvo, Královice naprosto odpadly. Ve 47. minutě se kopala další penalta po ruce hostujícího obránce. Pokutový kop s přehledem proměnil Šilhan. O šest minut později přidali domácí další branku, když po centru Allrama zakončoval hlavou Šilhan. Hned na to měl Šilhan šanci na hattrick, ale hlavou branku přestřelil. V 59. minutě se kopala již třetí penalta a znovu proti hostům. Královický kapitán Michal fauloval Kováře, dostal druhou žlutou kartu a musel ze hřiště. Penaltu proměnil pohodlně Mráz. To ale zdaleka nebylo všechno. Za další čtyři minuty se prosadil podruhé v zápase Allram, když dostal od hostujících obránců spoustu času na zpracování míče a klidné zakončení. V 70. minutě dovršil Allram hattrick, když míč na několik pokusů dotlačil do branky hostů. V nastaveném čase udělal tečku za zápasem Šilhan, když prošel až do pokutového území, oklamal i brankáře Malinského a do prázdné branky uzavřel svůj hattrick a výsledek zápasu.
Miroslav Starý (Sokol Královice): „Myslím si, že výsledek mluví za vše.“
Pavel Novotný (Bohemians Praha B): „Kluci dnes splnilo do puntíku úkoly, které jsme si před zápasem řekli. V první půli jsme se ještě tolik neprosazovali, ale v druhém poločase jsme si již zahráli a zastříleli s chutí. Myslím si, že tam byly i některé moc pohledné akce.“

Bohemians Praha B – Sokol Královice 8:0 (2:0)
Branky: 24., 63. a 70. Allram, 47. z penenalty, 53. a 90. Šilhan, 19. Janda z penalty, 59. Mráz z penalty ŽK: Müller – Michal ČK: Michal (Královice) Rozhodčí: Nykl – Hríb, Handl
Diváků: 40
Bohemians Praha B: Beke – Kovář, Gazmend (77.Babej), Malý, Moudrý – Rýdl (66.Müller), Franc (26.Ambruz), Janda, Allram – Šilhan, Mráz. Trenér Pavel Novotný.
Sokol Královice: Malinský - L.Mervart, Hegr, Strnad, J.Mervart – Znamenáček, Přibyl, Michal, Bobek (46.Starý) – Randa (60.Valtr), Černý. Trenér Miroslav Starý.

7.4.2007 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář