Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje rádoby fotbalová kariéra

Příspěvky

Pražský fotbal hledá hrdiny, ale musí začít od respektu

20. 11. 2016

Článek pro pražský fotbalový server fotbalpraha.cz, ke kterému mě inspiroval jeden z mých největších rivalů na hřišti, Michal Krejča z Královic. Roky se potkáváme na trávníku a vlastně jsme si nikdy neměli čas říct, že mimo hřiště je to úplně jinak než na něm.

 

Zličíňáci na lyžích aneb drž se kotvy a nepouštěj

16. 11. 2016

Je to pár dní, co nám za oknem přistály první sněhové vločky. Hned mi s nimi naskočila celá řada vzpomínek. Tou poslední byl lyžařský zájezd malých zličínských fotbalistů, které mám už pár let pod dohledem. Zatím tomu však s fotbalovým míčem. Až minulou zimu jsme si odbyli premiéru na lyžích.

 

Nejsme hrdinové, přesto jsem na svůj klub náležitě hrdý

13. 3. 2016

Stávka! Ne, to slovo se mi nelíbí a nikdy by mě nenapadlo, že bude spojené s mým jménem. Vždy jsem byl zastáncem silných argumentů, přímého jednání a hledání řešení. Teď jsem ale pyšný na svůj klub i spoluhráče, protože se pustili do „marného“ boje, který ale má smysl. A zase to slovo, jenže tentokrát pro mě zní jinak. Stávka!

 

Zličíňáci si zajeli pro potlesk zaplněné O2 Arény

29. 2. 2016

Není to jen o fotbale, napadne mě hned první zmínka k nedělnímu odpoledni, které celý tým mladších žáků a starší přípravky strávil na dětském hokejovém dnu ve vysočanské O2 Aréně.

 

Krize na Zličíně? Ale jděte, takhle jsme se nikdy neměli

16. 2. 2016

Stále častěji slýchám, co že se to děje s fotbalem na Zličíně. Málo hráčů, trable s pozemky, otevřená „válka“ s nejvyššími představiteli českého fotbalu. Příliš aktuální situaci nepomohl ani rozhovor trenéra A mužstva Tibora Notina pro média o stavu A mužstva. A tak nejen fanoušci klubu mají stále více obav a otázek. A zaslouží si odpověď.

 

Když srdce je víc než fyzické předpoklady

8. 2. 2016

Občas mám pocit, že se toho slova lidé bojí, já ale nechci. Jsem šťastný, že můžu být na "svoje" kluky pyšný!

 

Dokopná aneb jak jsem hledal spoluhráče u nějakého koně

23. 11. 2009

ObrazekJak už tak bývá u kolektivních sportů zvykem, na konci každé sezóny se celý tým sejde a zapije své úspěchy či neúspěchy. Ani u nás na Zličíně nejsme výjimkou. Navíc jsme odehráli nejlepší ročník v historii klubu a to si zaslouží pořádnou oslavu. K té, jak vypráví můj příběh, jsme vyrazili téměř v kompletním složení. Mé vyprávění ovšem nebude o vyprázdněných sudech piva ani tanečnicích u tyče, my si tu noc užili krapet jinak.

 

Fotbalisté Zličína se chystají na jubileum

2. 7. 2009

V Pražském deníku předcházel osmdesátiletému výročí našeho klubu vcelku zajímavý článek, který byl postaven na našem víkendovém úspěšném zápase a zároveň zval na nadcházející oslavy historického jubilea. Autem článku je Denis Postler.

http://prazsky.denik.cz/fotbal_region/fotbaliste-zlicina-se-chystaji-na-jubileum20090602.html

 

Týmový pokladník

19. 2. 2009

Když jsem poprvé vešel do zličínské šatny, byl jsem osmnáctiletý budoucí maturant a poníženě jsem se ptal, kam si můžu sednout a převléci se. Čas letěl jako voda, moje místo mi zůstalo, i přes roční angažmá v Pardubicích, a dnes je jedním z pevně zabydlených částí naší šatny.

Na Zličíně se toho od té doby změnilo hodně, od hráčů, trenérů, po vybudování hřiště s umělou trávou. Také v našem týmu se změnila spousta věcí a jedna z nich je funkce pokladníka.

 

Sportovně-posilující pobyt na Lipně

9. 2. 2009

Na konci měsíce ledna se vydalo zličínské družstvo na tělovýchovný pobyt do Jižních Čech, k rekreační nádrži Lipno.