Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje rádoby fotbalová kariéra

Příspěvky

Nejlepší tým zličínské historie

16. 12. 2008

Po podzimu umístění mezi nejlepšími pěti týmy soutěže se získanými pětadvaceti body! Tomu říkám dobře namazaný stroj, který letos projel přeborovou soutěží. Jenže to není jen o výsledcích, ale také o skvělých lidech. Těch je na Zličíně skutečně dost, bohužel od konce listopadu o jednoho méně.

 

S Petrovou vzpomínkou

29. 11. 2008

ObrazekVe čtvrtek v noci nás opustil můj dlouholetý spoluhráč a především skvělý kamarád. Nebyl to člověk, kterého bych jen občas míjel, byl to kluk, který měl u mě pevné místo a já si ho vždycky velice vážil proto, jaký byl. Bez něj už to nikdy na Zličíně nebude ono. Nikdo už nám nevrátí druhou polovičku bratrského dua. Je mi to líto Ivane.

 

Souboj proti svým

27. 10. 2008

Na Julisce jsem strávil několik dlouhých let, odehrál desítky nezapomenutelných zápasů a v dukláckém dresu našel kus sám sebe a také spoustu kamarádů, kterých se držím dodnes. Vždycky na to období budu rád vzpomínat, v sobotu však muselo jít všechno stranou.

 

Nešpi se loučí

4. 9. 2008

Mám tu schovaný ještě jeden příběh, který je opět o člověku, který prošel částí mého života a který si zaslouží, abych si ho alespoň těmito pár řádky schoval ve své paměti.

 

 

Trenérův utěšující proslov

14. 8. 2008

Máme skvělého trenéra, skvělý tým, přesto se občas naskytnout situace, které jsou doslova k smíchu.

 

MEXIKO

12. 8. 2008

Od té doby, co do naší zličínské kabiny přišel trenér Drahokoupil, se všechno změnilo. Z dvaceti individualistů se stal celek, stal se z nás tým, který utvořil skvělou partu. Teď už na tréninky nechodím jen kvůli fotbalu, ale také proto, že tam denně potkávám skvělé kamarády a kluky. Tenhle trenér s námi ušel kus cesty a ke skvělé partě přispívá také svými hudebními vlohy.

"Mexiko" je hymna naší kabiny, kdy trenér na každého člena týmu(i realizačního) složil sloku na melodii známé písničky Michala Tučného "Všichni jsou už v Mexiku".

 

Začala příprava

31. 7. 2008

Konec prázdnin byl velmi brzký, ale vybral jsem si to sám

 

Soustředění v hlavním městě

29. 7. 2008

Od pátku do pondělí jsem byl s týmem na soustředění, které ovšem bylo po mnoha stránkách netradiční

 

Dramatický konec sezóny

19. 6. 2008

Poslední týdny letošní fotbalové sezóny byly opravdu napínavé, nakonec jsme to ale všechno ustáli a mohli se "radovat", že jsme zvládli záchranářské boje

 

Jak jsem si řekl své

27. 5. 2008

Tady uvidíte takové shrnutí zajímavých událostí jednoho sobotního dne, kdy nás čekal vedoucí tým soutěže. Ten den ale nakonec dopadl úplně jinak, než jsem čekal.