Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dramatický konec sezóny

19. 6. 2008

Všechno to vypadalo ještě před pár měsíci docela růžově. Měli jsme dostatek bodů, kvalitní nové hráče a hlavně partu. Tréninky díky novému trenérovi začali být zábavou a dřinou zároveň, přesto všechno se nám to začalo pomalu bořit jako domeček z karet.

První jarní kola, po náročném soustředění na zasněženém Lipně, se nám vydařila. Bodovali jsme pravidelně a soupeře dokonce přehrávali, ovšem potom z ničeho přišla první porážka a na ní začaly navazovat další a další. Výsledek? Tři kola do konce a nutnost získat dva body. Ve 28. kole jsme tak zajížděli na hřiště Vyšehradu s tím, že když tu vyhrajeme, není co řešit a můžete v klidu sezónu dohrát. Důležitost zápasu nám nezapomnělo připomenout naše „skvělé“ vedení, které si v kabině vzalo slovo a poté se na to mohlo jít.

Prohrálo se! Mám tu psát, kolik, jak apod.? Prostě se prohrálo, historie se neptá proč, jak, kolik. Odjížděli jsme s prázdnou a věděli, že když neporazíme doma Bohemians Praha, tak to jen těžko budeme dohánět v posledním kole na hřišti nevyzpytatelných Uhelných Skladů.

Celý týden před klíčovým zápasem s Bohémkou byl napjatý. Trenér si po každém tréninku bral k sobě některé hráče na pohovory a vůbec celý ten týden se jen čekalo až to přijde. A přišlo to: Trenér vsadil na nové kluky, na změněnou sestavu a zvládli jsme to. Bohemka, která přijela s pěti prvoligovými hráči, včetně brankáře, na nás nestačila a prohrála 2:0. Byl to skvělý den, přišlo hodně lidí, kteří nám výjimečně opravdu fandili a přáli, vedení nám neřeklo před zápasem ani slovo a tak jsme udělali vše pro to, abychom příští rok nebyli o soutěž níž.

Kdo čekal pozápasové oslavy, musel být zklamán. Jen jsme si tak všichni sedli kolem naší střídačky a úplně hotový seděli, leželi, stáli, kdo jak chtěl, Všichni jsme moc dobře věděli, že jsme si to celé zkazili sami, že i když nemáme třeba ideální atmosféru mezi vedením, fanoušky a týmem, tak pořád je to jen na nás. Ještě horší je to, že my na to měli a máme, ale holt se nepovede jeden, dva zápasy a hrábnete si díky tomu na „fotbalové“ dno.

Ale je to pryč, dokázali jsme si, že to jde a příští rok můžete bojovat dál. S tímhle týmem a s těmahle klukama, se na to těším.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář