Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rath: Já jsem zamilovaný všeobecně

22. 5. 2008

Rath: Já jsem zamilovaný všeobecně

Praha - Nejzamilovanější jsou podle průzkumu pro MF DNES voliči ODS a Strany zelených. Nejméně se k lásce přiznávají sympatizanti komunistů. Ale jak jsou na tom sami straníci?
Svou lásku během prezidentské volby neukryli (ani před fotografy) premiér Mirek Topolánek a jeho přítelkyně, místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanová.
O love story lídra zelených Martina Bursíka a šéfky zeleného poslaneckého klubu Kateřině Jacques zase píše bulvár.

Němcová: Miluju i lidi kolem „Ale ano, jsem zamilovaný, nebojte,“ uklidňoval reportéra MF DNES Vlastimil Tlustý z ODS. Ale dodal, že tyto intimní pocity mu momentálně zastiňují spíš jiné starosti.
Svou láskou si je jistý ministr financí, lidovec Miroslav Kalousek. „Ale do koho jsem zamilovaný, do toho vám nic není,“ dodal.
To Miroslava Němcová je prý zamilovaná do svého manžela. Už čtyřicet let. „A nejen do něj. Ale také do lidí kolem,“ doplnila poněkud tajemně. „Já jsem celý život ženatý, a tak nechci mluvit o nějaké bláznivé lásce,“ popsal svůj milostný život sociální demokrat Milan Urban.
Stínový ministr vnitra František Bublan je po letech manželství přesvědčen, že tam „nějaký určitý druh lásky je“. Ale jaký, to sám neví.
Sociální demokrat David Rath, který se ani v médiích netají láskou k více ženám najednou, našel pro svou zamilovanost pojem „všeobecná“. Jediný nezamilovaný je z oslovených jen komunista Jiří Dolejš. „Hlavním tématem je teď politika, zamilovaný nejsem,“ potvrzuje Dolejš nízký komunistický „kvocient zamilovanosti“.

Nečas: Nucená oslava Valentýna se mi nelíbí Komunistický lídr Vojtěch Filip říká, že upřednostňuje rodinu. „Tedy manželku a svého psa,“ upřesnil. Zda tím dává na roveň svůj vztah k oběma, Filip neprozradil. Ale o své ženě se nakonec rozpovídal víc: „Ještě něco vám povím, manželka má ráda čokoládu.“
A slaví politici dovozový angloamerický svátek svatého Valentýna?
„Jsem sice zamilovaný, ale nelíbí se mi, když se to slaví takto nuceně,“ řekl kategoricky ministr sociálních věcí Petr Nečas.
Kolega občanský demokrat Tomáš Julínek se přidal. „Já sice nevím, jestli dokážu být ve svém věku ještě zamilovaný, ale Valentýna neuznávám a neslavím,“ prohlásil ministr zdravotnictví.

„Já sice nevím, jestli dokážu být ve svém věku ještě zamilovaný, ale Valentýna neuznávám.“ ministr zdravotnictví Tomáš Julínek 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář