Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hádej, kdo jsem!

3. 9. 2008

Obrazek„Kdo nezná tenhle pořad, jako by nežil.“ Říkáte si, že přeháním, ale věřte, že u nás v kabině tahle věta platí a to doslova. Před dvěma týdny totiž v tomto pořadu vystoupil náš spoluhráč Klímič a nutno přiznat, že se činil.

„Znáte Kamélie, Petře?“ Přivítal moderátor pořadu našeho kamaráda hned při vstupu před obrazovky. „No..(dlouhá, asi tak pětivteřinová pauza, kterou vyplňoval pohled na jeho zpocený obličej)..tak trochu,“ odvětil skromně a ani netušil, jak skvěle se touto odpovědí zavděčí nejen hádajícím osobnostem, ale také publiku, které možná na rozdíl od Petra vědělo, že je řeč o české hudební dvojici a ne o květině.

„No, dobrá tedy, přejdeme raději k hádání Vaší profese.“ Zastavil moderátor s potíži hluk ve studiu a nechal osobnosti hádat, čím se Petr živí.

Těch dalších osm minut, kdy nám tam Klímiče mučili, bylo pro něj jistě nekonečných. Hledání odpovědí se zdálo jednoduché, ovšem i s tím občas měl Petr potíže. „Jak byste odpověděl na tuto otázku Petře, patří to k Vaší práci?“ „No, já bych řekl ano..(opět, jako u každé jeho odpovědi, několikavteřinová pauza)..i ne,“ procedil mezi zuby a opět spustil nezadržitelnou lavinu smíchu všech kolem. A to ještě netušil, jak moc bavil nás u obrazovek. Obrazek

 ..včera začala v šatně sbírka. Skládáme se na novou televizi a video, do kterého by se dala dát kazeta s Petrovým výstupem, jelikož zatím leží ladem na masérském stole. Alespoň nám tedy vždy připomene, jak tréma může z člověka udělat hvězdu, protože kdo ten pořad neviděl, jako by nežil.(ale nebojte, mám to doma taky nahrané…)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář