Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jmenuju se Richard a jsem krásný a mladý

19. 6. 2008

Obrazek„Hlasujte pro Ríšu, je to samec, který zvládne víc samic najednou a za to si zaslouží vyhrát,“ Říkají Vám něco tato slova? Že ne? To asi ještě neznáte mého nejznámějšího jmenovce, gorilu Richarda.

Takhle nějak totiž začínala jeho kampaň na zvolení v reality show „Odhalení“, která před dvěma lety proběhla v České televizi a Českém rozhlase. Jejím vítězem se nakonec opravdu stal Richard. Sám bych se o tom možná nedozvěděl, Obrazekkdyby mi kamarádka neposlala obrázek s titulní stranou novin, na které stálo: „Vítězem Odhalení v ZOO je Richard.“ Když k tomu přidala, že mu jsem docela podobný, začal jsem se o to trošku více zajímat, no a našel jsem docela zajímavé věci. Tak se hezky bavte na čí účet chcete:

„Nazdárek, jmenuju se Richard a jsem krásný mladý samec gorily nížinObrazekné. Do pražské zoologické zahrady jsem přijel 4. listopadu roku 2003. Mám tři partnerky a děti Moju a Tatu. Když se vztyčím na zadní, měřím skoro dva metry. Vážím 205 kg. Jím všechny možné druhy zeleniny a ovoce, kůru z větví a listí, hrozinky, ale nejvíce ze všeho miluji chlazené vodní melouny...Také o mně mnozí odborníci říkají, že jsem nejšikovnější samec.“

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář