Jdi na obsah Jdi na menu
 


Michal na podpatcích

21. 4. 2009
 

ObrazekTo byl nápad! Vysoké podpatky, mužské tělo a celodenní týraní. Tak přesně tohle si můj kolega z redakce vyzkoušel na vlastní kůži a světe div se, naprosto dobrovolně!

Všechno to vzešlo z nápadu redaktorek ONY DNES, když připravovaly článek o fenoménu jménem vysoké podpatky. Jen tak mezi řečí nabídly Michalovi, aby si jejich nošení zkusil na vlastní kůži. „A já blbec ve slabé chvilce s tímhle nápadem souhlasil. Upřímně, vůbec jsem netušil, co dělám,“ vysvětloval nevinně celou situaci.

Na stránkách iDNESu má pro čtenáře další zajímavé postřehy. "Já jsem nikdy nepovažoval vysoké podpatky na ženě za extra sexy, ovšem tahle zkušenost mi ty boty ještě znechutila. Teď už si vždycky představím, jaké to asi je pro tu paní utrpení,"

Nejdříve si myslel, že jde o pouhý vtip, ovšem když jednou ráno přišel ke svému stolu a uviděl na něm ležet lodičky, tušil, že není úniku. „Jen jsem si stále opakoval: Ty debile, proč jsi do toho šel?“

Nakonec to ale nebylo tak špatné, i když k jeho stylu chůze měly kolegyně z ONY své výhrady. „Prý jsem chodil moc shrbený, tak jsem se postupně narovnával, ale žádná legrace to nebyla. Často jsem hledal rovnováhu, několikrát zavrávoral a málem spadl.“

Počáteční optimismus přebily bolesti, které se dostavObrazekily druhý den. „Nejprve to byly nárty, posléze se přidala chodidla a lýtka, Hlavně jsem měl pocit, že ty lodičky mám stále na nohou."

Na světě asi není moc chlapů s podobnou zkušeností a tak jsem se zajímal o jeho postřehy a dojmy. „Jestli někoho baví chodit na vysokých podpatcích, ať to dělá. Ale aby se do toho někdo nutil, když nechce, za to, to fakt nestojí."  


Pokud chcete vědět ještě víc nebo ještě lépe vidět Michala s podpatky na vlastní oči, mrkněte na tento odkaz ONY DNES, kde je instruktážní video: http://ona.idnes.cz/novinar-po-dni-na-vysokych-podpatcich-zeny-nechapu-malem-jsem-se-prerazil-1rf-/ona_krasa.asp?c=A090409_165549_ona_krasa_jup

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář