Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moskevský tunel smrti

23. 5. 2008

 Moskevský tunel smrti

Hlavní město Ruska jistě nabízí spoustu zajímavých míst, ale to co naleznete v jeho čtvrti Lefortovo již tak lákavé není. Nejen, že zde stojí světoznámá věznice, kde za stalinských časů byli uvězněni téměř všichni političtí vězni, včetně nejznámnějších oligarchů, ale také se tu nachází tzv. tunel smrti.

Tento silniční tunel se se svou délkou 2,2 km řadí na čtvrté místo mezi evropskými městskými tunely. V počtu dopravních nehod ovšem tento tunel výrazně vyčnívá a právě z tohoto důvodu se chlubí přezdívkou "tunel smrti". Obyvatelé Moskvy jsou navíc známí svým bláznivým řízením a když k tomu přičteme náledí, které je v Moskvě v zimě něvyhnutelné, znamená to nevyhnutelnou katastrofu.

Díky nainstalovaným bezpečnostním kamerám v tunelu může být kdokoliv svědkem častým dopravním nehod a také bizardních situacích, které se v tunelu odehrávají.

Na nabízených dvou sestřizích jsou jasně vidět časté nehody a také příběh jak vystřižený z hororové scény. 

Z projíždějící sanitky totiž vypadne muž-nejspíše pacient a zůstane ležet na vozovce. Další auta brzdí a vyhýbají se mu, ale nikdo nezastaví, aby mu pomohl. Muž po chvíli vstane udělá několik kroků a zase upadne. Tentokrát u něj zastaví auta a někdo se mu nejspíše snaží pomoci. Ale muž se rozběhne a utíká pryč. Nakonec zůstane ležet u jedné ze stěn tunelu. Asi po dvou minutách se zpátky vrací sanitka a nakládá muže zpět. Pak odjíždí pryč

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář