Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tři nejnacpanější místa letošních Vánoc

24. 12. 2008

Dva dny před Vánoci jsem projezdil Prahu křížek krážem, viděl jsme desítky míst nacpaných k prasknutí, tak mi teď dovolte vyhlásit vítěze ankety o:

"Nejnacpanější místo Vánoc 2008"     

1. METRO

Tady si myslím, že není o čem diskutovat. Podzemní dráha, neboli "podzemka" je nejčastěji využívaným dopravním prostředkem a vzhledem k tomu, že obchodní centra se většinou staví strategicky u jejích stanic, tak ji k přepravě používá skutečně téměř každý Podívejte se sami!

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek

2. Autobus

Na druhém místě této prestižní ankety se umístil další z prostředků Městské hromadné dopravy, autobus. Ten v drtivém finiši "přejel" tramvaj a dokonce předčil také obchodní centra, která si na druhou příčku dělala zálusk.

A jak, že to vypadá v běžně plném autobuse v tento krásný předvánoční čas, kdy jeden člověk strká do druhého, aby si "urval" kousek místa pro sebe? Podívejte se!

ObrazekObrazek

3. Obchodní centra

Možná pro někoho překvapení, pro jiné zklamaní z umístění těchto novodobých žroutů času, ale podle mých zkušeností, nejsou obchodní centra zdaleka tak přeplněná, jako dopravní prostředky, které je v anketě předskočily.

Nutno si uvědomit, že v obchodních centrech máte mnohem větší prostranství a tak je "osídlení" nanejvýš dva lidi na metr čtvereční(samozřejmě do toho nepočítám strkanici u pokladen). Metro vede s maximálním možným zalidněním(5 osob na metr čtvereční), autobus je v těsném závěsu(4 lidé na metr čtvereční).

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

......:)

(Anetuliiik, 24. 12. 2008 21:00)

:) a já si říkala, že si schválně počkám, jestli se tu i o Vánocích objeví nějakej text....a koukám, že jsi nezklamal:)...na druhou stranu ale musim přiznat, že jsem čekala spíš nějakej pohodovej vánoční příběh, kterej bych si s radostí přečetla...žebříček nejnacpanějších míst jsem teda fakt nečekala...ovšem jako čerstvý Pražák ti teda musim dát za pravdu ;)