Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rezerva Motorletu veze body z Ďáblic

Na dobře připraveném ďáblickém trávníku se v sobotním zamračeném dopoledni utkalo domácí mužstvo, které potřebuje každý bod v boji o záchranu, s mladíky z Jinonic, kteří se pohybují v klidné části tabulky. A tak by se mohlo zdát, že motivace domácích bude výrazně větší než hostů, ale opak byl pravdou.

Již od úvodních minut měli hosté mírnou převahu, přesto si z ní žádné velké šance vytěžit nedokázali. Skóre se tedy mohlo měnit na straně druhé, když se ocitl v šanci Novák, ale včasné vyběhnutí brankáře Jungra mu šanci zmařilo. Co víc, útočník se v tomto souboji zranil a musel střídat. Již při rozcvičení se domácím zranil také Oliva, na jeho místo musel na poslední chvíli naskočit Čermák. Dvě nečekaná oslabení byly na domácích znát. Jediný Čáp se staral o ohrožení hostující branky, ale to bylo málo. A tak přišel trest. Nejdříve se zastřeloval ve 21. minutě hostující Strnad, aby o čtyři minuty později zamířil již přesně Pánek. Míč mírně tečoval domácí obránce Jehlička a s jeho přispěním zapadl přesně k tyči bezmocného Valka. Poté se přeci jen osmělili také domácí hráči. Jenže Jungr byl k nepřekonání. Dokázal lapit vyloženou šanci Kožuchovi, poté také vyrazit prudkou střelu Kejhy z trestného kopu. Tečku za prvním poločasem udělal náhradník Michalík, ale branku z blízka přestřelil.
Do druhého poločasu šli domácí odhodlání s výsledkem něco udělat, ale hned po dvou minutách přišla studená sprcha. To když hostující Beneš krásně zakroutil přímý kop z dobrých pětadvaceti metrů přesně do růžku Valkovi svatyně. V 65. minutě se z ničeho nic dostal za obranu hostů Michalík, daleko za vápnem s ním šel do souboje vyběhnuvší Jungr a když míč vyrazil rukou, nebylo co řešit. Následovala červená. Hra v oslabení však hostům nijak viditelně nevadila a tak si zaslouženě z Ďáblic odvezli všechny tři body.
Pavel Veniger (SK Ďáblice): „Jediné co k tomu mohu říci je, že se nám před zápasem zranil jeden hráč a hned v úvodu zápasu druhý.“
Zdeněk Matějka (Motorlet B): „Dnes to byl bojovný zápas, nám hodně pomohla rychlá druhá branka na začátku druhého poločasu, kterým jsme domácí zlomili. Vítězství jsme si zasloužili.“

SK Ďáblice - Motorlet Praha 0:2 (0:1)
Branky: 25. Pánek, 47. Beneš Rozhodčí: Klíčman - Kubr, Šimšík ŽK: Hrubý - Vik, Beneš, ČK: Jungr (Motorlet) Diváků:70
SK Ďáblice: Valek - Čáp, Kejha, Jehlička, Felix, Čermák (87.Lojín), Hrubý, Novák (23.Michalík), Kožuch, Davídek, Fabián. Trenér Pavel Veniger.
Motorlet Praha: Jungr - Beneš, Jírec, Kuděj, Zachař, Vejražka (82.Kolařík), Strnad (68.Kučera), Pavlis, Dynybil, Jablonský (56.Vik), Pánek. Trenér Zdeněk Matějka.

24.3.2007 – Richard Valoušek

  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář