Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekMomenty Daniela Huni:

V prvním poločase byl na hrotu útoku osamocený, přesto obránce Ostravy hodně potrápil. Byl aktivní, často si říkal o balón, a když sám nezakončoval, připravil šanci pro spoluhráče. Hlavně Borek, který mu kryl záda, těžil z jeho práce a dostal se do dvou slibných příležitostí.

V 62. minutě přišel jeho moment zápasu. Za nepříznivého stavu si naskočil na centr Michala Klesy a hlavou chladnokrevně překonal bezmocného Vaška. Vyrovnal tak na 1:1, jen šest minut po vedoucí brance hostů.

O čtvrt hodiny, už za stavu 2:1 pro jeho tým, si ve vápně ideálně sklepl míč do běhu a ocitl se sám před Vaškem. Znovu ho dokázal překonat, ovšem jeho střela skončila pouze na tyči.

Huňa: Pomohlo nám rychlé vyrovnání

Danieli, celý první poločas jste byli lepším týmem, přesto jsme branku nedali. Čím to, že vás nakopla paradoxně až branka soupeře? 

Bohužel jsme nezvládli nejlépe vstup do druhého poločasu, soupeř byl aktivní a dokázal vstřelit branku. My jsme ale věřili, že máme na to, abychom ještě se zápasem něco udělali. Neustále jsme se povzbuzovali a nic nevzdávali. Času bylo ještě dost.

V prvním poločase jste ale byli jasně lepším týmem, přesto jste ze svých šancí nic nevytěžili. Nebál ses, že tvá střelecká forma z podzimu je pryč?

My jsme od začátku chtěli hrát aktivně, hodně střílet a Ostravu k ničemu nepustit. To se nám myslím dařilo dobře. Šancí jsme měli dost, a i když jsem se do nich nedostával tolik já, měli je ostatní hráči. Především Borek měl dvě slušné šance, bohužel to tam nespadlo. Nakonec jsme se ale probudili právě včas a rychlým vyrovnáním se dostali opět do hry.

O vyrovnávací branku si se postaral právě ty a díky tomu si na čele tabulky střelců dohnal duo Kerič, Necid. Nemrzí tě o to víc, že jsi ve své druhé šanci nastřelil pouze tyč? Mohl jsi být nejlepším střelcem ligy.

Samozřejmě mě ta šance mrzí. Na každou šancí se snažím stoprocentně koncentrovat a proměnit jí, bohužel mi v této situace kousíček chyběl.

Devět kol před koncem máte náskok na sestupové příčky devět bodů a navíc domácí zápas s Teplicemi k dobru. Vnímáte to tak, že už jste z boje o záchranu venku?

Ten náskok je příjemný, to je jasné, ale my si to nesmíme připouštět. Zápasů je ještě hodně a my do každého půjdeme s tím, že v něm chceme bodovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář