Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jezero Chmelař

15. 7. 2008

 VObrazekždycky když mluvím o své chalupě, začínám dlouhým vyprávěním o Máchově jezeře a o tom, že to mám na něj z chalupy kousek. Letošní léto ovšem tomuto stereotypu dalo na frak. Na Máchači jsem byl stěží dvakrát, místo toho jsme totiž trávil čas na Chmelaři.

Tahle malá napodobenina Mácháče mi přirostla k srdci mnohem víc, než předražené pláže pod Bezdězem. Když k tomu přidám řadu skvělých zážitků a známých, které jsem tam letos potkal, není o čem přemýšlet, Chmelař je pro mě letošní léto jasnou voObrazeklbou, mám to hned pod chalupou a nic mi tam nechybí. Při naší poslední návštěvě jsme tam navíc potkali dvě "zajímavý" holčiny...

...bylo dlouhé pondělní odpoledne. Po dlouhém víkendu jsme odpočívali na zahradě a rozhodovali se, co podniknem. "Zkusíme Chmelař," navrhl jeden z nás a nápad dlouho nečekObrazekal na schválení. Vyrazili jsme tak ve vražedném horku k vodě a po chvíli se již procházeli po místní pláži. To odpoledne bylo nekonečné a nakonec díky náhodě, také večer a následující noc. To jsme totiž poznali členku kapely Sour Bitch a její kamarádku. Nutno přiznat, že jsme se již opravdu nutně potřebovali bavit s někým jiným, než byli členové naší klučičí trojky.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář