Jdi na obsah Jdi na menu
 


Seznamte se, Big Peter

15. 7. 2008

 

ObrazekObrazek

"Jsem mladý, hezký, přitažlivý. Mému šarmu těžko nějaká žena odolá. Můžete mě milovat či nenávidět, přesto mi úsměv nikdy nevezmete." Takhle nějak by mohl vypadat úvod seznamovacího inzerátu mého kamaráda. Když se Vám představí jako Kuba, nevěřte mu, správně se mu totiž říká Big Peter.

ObrazekNevíte co s časem, nemáte nic na práci? Napište mu a uvidíte tu bleskovou reakci. Ať je úterý ráno, nebo snad pozdní víkendový večer, nevadí, on to nerozlišuje. Odpověď je vždy stejná: "No skvělý, jasně že mám čas. Kam mám přijet?" A za chvíli tam opravdu dorazí a o zábavu máte postaráno. Jestli však alespoň trošku rozeznáváte fanouškovské boje, včas mu řekněte, nebo ho spíš poproste, aby si nebral na sebe sešívaný dres Slavie, to on totiž dělá velice rád.

Ženy po něm touží, přesto ho zatím žádná nedokázala zkrotit. Stále tak běhá po světě se svým nekonečným úsměvem a rozdává radost všem přítomným i nepřítomným ženám. Kdo si myslí, že je to jen sympaťák s hezkou tvářičkou, tak pozor! Před několika týObrazekdny se stal nejvylučovanějším hráčem mezinárodního florbalového turnaje Slovak open v Bratislavě. Jeho týmu to přesto "překvapivě" nepomohlo a pakovalo se po úvodních zápasech. Jeho florbalová a hokejbalová kariéra dosáhla během chvíle téměř na vrchol, bohužel v posledních letech stejně rychle nabrala opačné obrátky. V současné době si užívá slávy v nižší pražské hokejbalové soutěži. Není to tak dlouho co mi psal o svém vydařeném zápase:

Big Peter: "Mrkni na tohle."

Vali:         "Co to je?"

Big Peter: "Jsem měl včera zápas a nejlepší třeba."

Vali         "No jo, hustý, píšou tam o tobě. Gratuluju."

ObrazekPotom jsem se z konverzace odpojil a pečlivě pročítal zápasové statistiky. Big Peterův tým zvítězil v tom slavném zápase 23:2. Big Peter si připsal jednu asistenci a nasbíral veškeré trestné minuty svého týmu. Rozhodně to není troškař, což jistě ocení především něžnější pohlaví.

Na závěr bych si nechal jedno malé upozornění. Když byste se náhodou nudili, zapřemýšlejte nejdřív zda stojí za to skutečně zkoušet Big Petera, nedávno jsem se s ním totiž snažil zabít nudu legendární hrou "Na co myslím?", kde se smí odpovídat pouze ANO/NE:

Big Peter: "Tak myslím, ptej se!"

Vali:        "Dobře. Takže..je to člověk?"

Big Peter: "Třeba ano."

Vali:        "Aha?! Je to muž?"

Big Peter: "To se neví."

Vali:        "?!?!?!“

...takhle to ještě chvíli pokračovalo a asi tak po hodině a půl jObrazeksme došli k jeho myšlence, byl to Bůh!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář