Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bubínkování na Kuňce

19. 6. 2008

ObrazekKonec letního semestru je za námi, včera to bylo oficiálně stvrzeno oborovým srazem na Kunětické hoře, kde se nachází středověký hrad ze 13. století. Akce s názvem „Bubínkování na Kuňce“ s dobrovolnou účastí byla ideálním programem pro mé středeční odpoledne. Účast byla překvapivě vysoká. Dostavila se téměř polovina naší třídy a dokonce drtivá většina profesorů. Někteří také s rodinnými příslušníky(manželkou, manželem, dítětem apod.).

Někdo dorazil autem přímo na místo, někdo využil městskou hromadnou dopravu a někteří, včetně mě, využili svých nohou a dopajdali na horu po svých.

I přes výhružky, že kdo nebude mít bubínek, bude nedobrovolně vybubínkován, ho všichni neměli. Já měl slíbený jeden od spolužačky Ivet. Ta svůj slib sice dodržela, přinesla mi s roztomilým úsměvem velký, hezký a kvalitní bubínek. Bohužel se už nezmínila o tom, že je prasklý. Kdo neví, co u bubínku znamená, když je prasklý, tak jednoduše řečeno to, že je úplně k ničemu. Ale přesto má u mě Ivet velké plus, kdo by se kvůli mně vláčel celý den s bubínkem, hm? No? Tak vidíte. Takže Iv, děkuju.

Samotná kulturní akce pod hradem probíhala v obvyklých kolejích, profesor ObrazekStudený si především s Humpolákem skvěle notovali, ale jen do doby, kdy prof.Studený bez jediného slova odešel(?!). Poté proběhla povinná prohlídka samotného hradu, kam nás ovšem starší pán s nápisem „Security“ nepustil a tak jsme se museli spokojit s vyhlídkovou trasou, kolem hradu.

Poté jsme se všichni postupně rozprchli, popřáli krásné prázdniny a snad tedy zase za pár měsíců. Krásné prázdniny..

 

Náhledy fotografií ze složky Bubínkování na Kuňce

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář