Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak poznat kamaráda?

26. 6. 2008

ObrazekVíte, jak poznáte skutečného kamaráda? Těch možností je jistě spousty a já je zdaleka všechny vyzkoušené nemám, ale před několika dny se jeden můj kamarád opravdu ukázal.

To totiž, i přes loňské otrocké práce na mé chalupě, neváhal a vyrazil semnou letos opět. Stejně jako minulý rok jsem používal fráze typu:  „Pojeď, bude to skvělý. Budeme se válet na Mácháči a pojedeme tam a tam..nenech se přemlouvat.“ A opravdu se nenechal, prostě využil první šance odjet z Prahy a vyrazili jsme.

On moc dobře věděl po loňských zkušenostech do čeho jde a že první dny nás nečeká nic jiného, než chalupářské práce: seObrazekkání trávy, řezání větví, zastřihávání plotu a oprava střechy. A to je jen malý výčet činností, kvůli kterým lidé nemají vlastní chalupy. Jenže stačí, abyste měli takové kamarády, jako mám já, abyste milovali přírodu, jako miluju já a potom to všechno uděláte s chutí, protože myslíte jen na to, jak po práci vyrazíte k vodě, na houby, nebo jen prostě budete užívat krásně posekané zahrady.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář