Jdi na obsah Jdi na menu
 


Každý den s finanční krizí

9. 2. 2009

ObrazekV tomhle článku se v žádném případě nechci stavět do role nějakého ublíženého, nebo snad zničeného finanční krizí, to vůbec! Finanční krize za těch několik týdnů svého života, co vládne světem, zničila statisíce životů a ten můj mezi ně nepatří. Přesto mě ovlivnila, stejně jako dalších stovky milionů lidí.

První takový náznak jsem spatřil na věčně rozesmátém obličeji svého spolubydlícího Musiho. Seděl ten lednový večer smutně na gauči. Druhý den v práci ho čekala poprava několika jeho kolegů a on musel být u toho a to jsem ještě netušil, že mezi nimi budou také lidé z mého okolí.

Od prvního ledna jsem se hlásil u nové šéfky a o čtyři týdny později u další. Aby těch rošád nebylo málo, našeho trenéra vyhodili ze Sparty, kde měl své hlavní zaměstnání.

Nikomu to ani nemusel říkat, jeho chování nám to pObrazekrozradilo samo. Na srandičky během tréninku už nereagoval úsměvem, ale rozčilováním. Svou uvolněnost, tak vzácnou u trenérského povolání, ztratil ze dne na den a postihy přišly záhy. Vyhodil jednoho z nás a dalším nasázel řadu pokut za KDNTJ, neboli za kurvení disciplíny na tréninkové jednotce. I takové pokuty se rodí na zličínském trávníku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář