Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mizerný den, který stál za to

13. 10. 2008

ObrazekVšechno to vlastně začalo už den předtím, kdy jsem měl pěkně mizerný večer a ještě horší noc. A ani má nekonečně pozitivní rána to nezměnila. Nějak jsem z toho musel ven a první záchrana se nabízela hned následně, fotbal. Ano, jak prozíravě jste mě většina odhadla. „Co nezachrání u fotbalisty žena, zachrání fotbal,“ říkáte si možná a já bych s vámi ještě před tím zápasem souhlasil, ale nakonec ani to nebylo mou záchranou. Naopak, smolný výsledek byl dalším důvodem ke špatné náladě. Když k tomu přidám naštípnutou nártní kůstku, nějak jsem nevěděl kde a u koho brát pozitivní náladu.

Z toho zápasu se mnou jel spoluhráč Bagi a celou cestu v metru se mi smál. „Hele, vůbec nechápu, jak ty můžeš mít blbou náladu, ale zkus siObrazek zajít na oběd na Granger menu do KFC a pak dej vědět.“ Vůbec jsem jeho radě nerozuměl, ale to jen do chvíle, než jsem cestou do knihovny skutečně do Kentucky Fried Chicken zašel a to vychvalované menu si dal. Po pár kousnutích mi to nedalo a zvednul jsem sluchátko. „Jak si to věděl?“ Nepozdravím ho ani a na tváři se mi objevuje první dnešní úsměv. „Tak vím, jak pořád básníš o Burger Kingu, tak mi bylo jasné, že tě tohle dostane.“ Odpoví pobaveně a hned dodá další skvělou zprávu, kterou posune mou náladu alespoň na malou chvíli o kus dál. „Jo a abych nezapomněl, za pár týdnů v Metropoli(Zličín) otevřou Burger King.“ V tu chvíli ani netušil, jak moc ve mně probudil Joeyiho geny.

Ten den sice nepokračoval s dobrou náladou, ale ta hodinka v KFC byla skvělá. Poslouchal jsem si tak muziku, cpal se co to šlo a jen tak unaveně si tam poseděl.

ObrazekDalší hodiny jsem strávil v městské knihovně a potom přejel Michalovi pomoc se stěhováním. Celou tu „šílenou“ sobotu jsem zakončil v Sámově „rodinně“ vilce a když jsem usínal, měl jsem skvělou náladu. Proč? To nevím, ale ráno mě vzbudilo nádherné počasí a já se začal těšit na další den, který mě čekal.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Granger

(Gagga, 13. 10. 2008 15:58)

= Granger (proč asi? :-)) Taky jsem si ho dneska dala. :)