Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejmladší opět váleli, ale pak začala létat letadla

Mladší část zličínské mladší přípravky B (převážně ročníky 2004, 2005) zajížděla po dvou týdnech opět do Jenče, kde změřila síly s domácím výběrem. I tentokrát, stejně jako před 14 dny, si kluci s chutí zastříleli. Přesto tři inkasované branky (zápas skončil naším vítězstvím 11:3) a další šance soupeře odkazují na jedno velké ALE.

letadlo2.gifA přitom všechno začalo tím nejpříjemnějším. Adam Rohovský hned při prvním střídání vstřelil dvě branky a dal náskok dalším dvěma čtyřkám, které do zápasu v našich barvách naskočily. První poločas jsme ovládali, a až na jednu chybu v obraně, kterou soupeř chladnokrevně využil, jsme drželi otěže zápasu. O tom svědčí i poločasové skóre 7:1 v náš prospěch.

Po přestávce však přišel kámen úrazu. Ranveje nedalekého ruzyňského letiště začaly přijímat stále větší počet letadel a s tím se naše ratolesti nedokázaly vypořádat. Místo probíhajícího soupeře si obránci otáčeli za okřídlenými stroji na nebi. Kubík Svoboda si přitom dopřával chuť svého ocucaného rukávu a sem tam si utrhl na ochutnávku kus jenečského trávníku.

Výsledek byly dvě branky v naší síti a další šance domácích! Jednou zasáhl včasnýmletani-letadlo.gif vyběhnutím brankář Nikita Rožkov, podruhé nám pomohla zbrklost útočníků Jenče. Až pak po důrazném vysvětlení, že hrajeme zápas, jsme se vrátili do hry. A dokonce se prosadili i po pohledných akcích. O ty se starala především dvojice Adam Rohovský – Adam Derose.

V další čtyřce pak válel kapitán Pavlík Hornof, který se po individuálních průnicích dočkal hned pěti branek. A jak myslíte, že je oslavil? Jak jinak než roztaženýma rukama, které znázorňovaly letadlo.

Po zápase jsem se snažil klukům poblahopřát k vítězství a bylo zvláštní, jak pozorně mě všichni sledovali. Jenže pak jsem se otočil a došlo mi to: za mými zády právě prolétalo letadlo. Jak symbolické k dnešnímu zápasu. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář