Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozlučka s Ivankou

18. 9. 2008

ObrazekA opět jsme u těch mých středečních dnů, které za chvilku budou opravdu jen čistě pardubické. Zatím ale máme stále září a tak jsem tento středeční večer věnoval Ivance, mé loučící se kamarádce.

Dlouho jsem přemýšlel, zda tento článek pojmout smutně, protože ji teď několik měsíců nebudu mít na očích, nebo naopak vesele, protože tak celá ta noc probíhala a smutek u nás dvou „téměř nikdy“ neměl místo.

Ten večer jí patřil. Moji kamarádi, kteří dorazili, si ji naprosto zamilovali a ještě v pět ráno po našem rozloučení mě nutili, ať ji napíšu, zda dorazila v pořádku. I takový umí udělat dojem. Hodná, milá, usměvavá, přesto na nikoho jiného nesedí lépe rčení: „Smůla v lásce, štěstí ve hře.“ Kolikrát jsme spolu probrali všechny ty rádoby snažící se kluky, teď si od nich na pár měsíců bude muset odpočinout.

Včerejší rozlučková noc byla nakonec celá v chlapské režii, kdy s námi celou nocí Obrazekprotancoval spoluhráč Skálič a později se přidal také Karlos a kamarádi Martin se Smoldou. Nekonečnou noc nám neustále prodlužovala sympatická(neboli prsatá) slečna s ďábelskými rohy, která nám u baru házela korunou. Způsobem panna nebo orel jsme měli možnost vyhrát ještě jednou ty nápoje, které jsme si právě objednali.

Díky většině nešťastníků v milostných vztazích jsme propili celou noc a přitom platili jen každé druhé pití. A tak to nemohlo dopadnout jinak, než že jsme ovládli parket ve vyhlášeném pražském klubu Misch Masch a do rána z něj neslezli.

Po páté hodině ranní jsme posadili Ivanku do taxíku a vyrazili domů. Já už měl před očima jen tu krásně prostornou, teplou a měkkou postel, realita nakonec ale byla jiná.Obrazek

Je ráno a já se probudím mezi Karlosem a Skaliček na malém rozkládacím tvrdém gauči. Dál jsme totiž neměli sílu dojít.

Náš ranní zděšující pohled jeden na druhého zachránil se smíchem Skálič, když uklidnil naše nejhorší představy: „Nebojte chlapi, nic nebylo!“

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář