Jdi na obsah Jdi na menu
 


Smrdíš, slez!

7. 1. 2010

Jsou akce, na které ještě léta vzpomínáte se šibalským úsměvem, ovšem najdou si i takové, na které byste nejraději hned zapomněli. Já před Vánoci zažil jednu, na kterou bych sice měl nejspíše zapomenout, ale docela rád na ni s tím šibalským úsměvem vzpomínám.

ObrazekTo jsem takhle v tuhých podzimních mrazech navštívil poprvé (a nejspíš naposledy) nechvalně známý podnik na Jižáku (Jižním Městě), kde se věkový průměr pohyboval nebezpečně nízko a sukně plnoletých dívek „bezpečně“ vysoko. Sám bych se asi na podobné místo nikdy neodhodlal, už možná jen proto, že cesta k němu mi zabrala půldruhé hodiny a to nemluvím o té zpáteční v brzkých ranních hodinách.

Co bych ale neudělal pro naši studentskou redakci, která z nějakého důvodu nacházela v podobném podniku zalíbení. I já, po několika pivech viděl najednou mladistvé dívky v dospělejším světle, hochům s falešnými občankami narostly fousy a mně na chvíli křídla. Bohužel, nebo spíš bohudík, je pivo jen pivem a jeho účinek vyprchá dřív, než si dojdete objednat další.Obrazek

A tak jsem po dvou hodinách „zábavy“ zjistil, že z naší redakce jsme zůstali jen tři a že bude nejsnadnějším sexuálním cílem má přítelkyně. Spontánně jsem tak vyrazil vstříc nočnímu městu a po hodině a půl, během kterých jsem vyzkoušel všechny druhy pražské dopravy, projel si trasu A z konečné na konečnou, jsem byl na místě.

Plný odhodlání jsem se přitulil ke své přítelkyní (se šibalským úsměvem, jak jinak), ovšem ani zde jsem tento večer neslavil úspěch. Snaha skončila z jejích úst krásně a poeticky:

„Smrdíš, slez!“.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rtuzwu

(gdrzrt, 28. 2. 2011 18:22)

rghweahzwerssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssth

cus

(petr, 10. 5. 2010 11:03)

nazdar jak se vede a co děti?

:-)

(Pavla, 20. 1. 2010 8:39)

Moc dík za odpověď. Za rok končím a právě začínám mít obavy, kam se pak na navazující studium vrtnout, zda s našimi vědomostmi existuje navazující obor mimo Pardubice, ale očividně ano. Přeji ti hodně zdaru.

Poděkování a odpověď

(Vali, 20. 1. 2010 2:39)

Děkuji, děkuji, jak jsem vždy říkal, s pochvalami se nesmí nikdy přestávat:-)
Co se týká mých studií, na pardubické Univerzitě jsem dokončil bakaláře a na magistru již pokračuji v Praze. Ovšem s novinami to nemá absolutně nic společného, tam je nezajímají tituly, medaile, ani jiné úspěchy, jde jim jen o tvůj přístup a schopnost psát tak, jak si oni přejí.
Tak hodně štěstí a zapomeň na překážky, když se budeš snažit, žádná pro tebe nebude nepřekonatelnou.

Pochvala a dotaz

(Pavla, 20. 1. 2010 0:01)

Ahoj! Moc pěkný článek a celé tvoje stránky. Vše je moc čtivé. Promiň moji drzou otázku, ale také studuji historicko - literární studia a také mě baví novinařina a média obecně. Šel jsi studovat na magistra do Prahy nebo tě do novin vzali i s bc. od nás z oboru. Dík za odpověď.