Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak české trio Dannyho parťáků oloupilo holandské kasino

24. 11. 2009

Češi nejsou ve světě známější ničím jiným, než svou neskutečnou vyčůraností. Jak si věci vyřešit po svém, hlavně aby byly v náš prospěch, na to jsme skuteční mistři. Moc dobře jsme si to uvědomovali i my, během naší dovolené v Holandsku, kdy jsme nechtěli nic zůstat dlužni naší národní pověsti a pustili se do malého „nenápadného“ švindlu.

V samém centru měsObrazekta Zandvoort, nedaleko Amsterodamu, stálo moderní zábavní centrum  s názvem „Circus Zandvoort“, které uspokojovalo tužby všech místních obyvatel. Ti starší, v tmavých oblecích s doutníky v ústech, si v horních patrech denně hráli o tučné bankovky. Ti menší, s roztrhanými tepláky a lízátky v ruce, naopak v patrech nižších hazardovali se svým štěstím při boji o sladkosti.

I my se přidali s Big Peterem a Méry do světa hazardu a v dolních patrech zandvoortského kasina bojovali o každý žeton, který by nám mohl v konečném součtu přinést tížené sladkosti, které na nás závistivě pokukovaly za sklem, jenž hlídala přísná krupiérka.

Méry cítila největší šanci v honičce na motorce, Peter ve střílení vetřelců a Vali v automobilových závodech. Každý jsme šli za svou nejsilnější disciplínou a netušili, že mezitím se nám nenápadně v rohu herny krčí zlatý důl. Nevědomky jsme tak slavili každý získaný žeton, a že jsme jich měli skutečně poskromnu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

První výherní výplata se rovnala několika lízátkům a žvýkačce navrch. „Pěkně nás tu oškubali, ještě že jsme to nešli zkoušet za ostrý nahoru,“ smál se hořce Peter. Byl to ale právě on, kdo nakonec šťastnou náhodou zakotvil u automatu, jehož cílem bylo trefit v časovém intervalu co nejčastěji ujíždějícího draka.

Jeho počáteční pokusy byly chabé, ještě aby ne, když na ně byl sám. Teprve když jsme daly hlavy dohromady...co hlavy, především dali ruce dohromady, začal nám večer konečně vyplácet draze utracené peníze. Šest rukou na pět míčku, to už byla slušná šance nacpat se sladkostmi.

Výsledkem tak byl několikanásobně zvýšený rekordObrazek hry, desítky žetonů, kterými jsme vyrazili dech oněmělé krupiérce a brek okolních dětí, pro které dolní patra herny byly určeny a na které už „bohužel“ nezbyly žádné sladkosti. Těmi se totiž tou dobou již cpalo české trio Dannyho parťáků…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.....

(Peťula, 25. 11. 2009 8:01)

tak tomuhle říkám poctivá česká práce :D
ale s těmi výlety do Holandska to nepřehánějte, nebo budou děcka věčně bez sladkostí ;))

Jezdec

(Dannyho parťák, 25. 11. 2009 4:10)

Teď je ale otázka Méry, co tou jízdou myslíš, u tebe jich totiž bylo víc. Ať už na motorce, na které ses skutečně vyřádila a byla to jízda se vším všudy, nebo na "našem" výherním automatu, kde jsi doslova přiložila ruku k dílu:-)

...

(Méry , 24. 11. 2009 21:29)

.. to byla jízda :D