Jdi na obsah Jdi na menu
 


S českým kmotrem z očí do očí!

21. 11. 2009

ObrazekJak možná většina z vás neví, Vali, kromě jiného, jezdí jednou za čas točit pro příbramské město ligová utkání místního klubu. Na tom by možná ještě nebylo nic tak zvláštního, kdyby shodou okolností právě tento středočeský klub nevlastnila jedna z největších mafiánských osobností, Jaroslav Starka. A nebyl by to Vali, kdyby ho osud jednou nezavál do jeho kanceláře.

„Čau, dneska pro tebe mám perličku,“ přivítal mě před stadionem s širokým úsměvem kameraman Lukáš.

„Ahoj, to jsem zvědav, povídej!“ Odvětil jsem v očekávání další příbramské kachny, které mi rád nosí ještě za tepla.

„Dneska musíme zajít za Starkou, prý mu nefunguje trávník!“

 Abych vás dostal do obrazu, kameraman Lukáš je z Příbrami. A nejen, že v tomto městem žije, on je jím přímo posedlý. Celé dny plní různé zakázky, točí místní dělníky při práci, schůze zastupitelstva, sportovní klání, zkrátka všechno na co lze mířit kamerou. Když se pak spolu jednou za čas sejdeme u fotbalových zápasů, vždy pro mě má nějakou žhavou zákulisní informaci.

Tentokrát se jednalo o nově vybudované vyhřívání trávníku, které stálo příbramského bosse Starku přes deset miliónů. Problém byl však v tom, že když přišel první sníh (právě s naší reportáží), tak vyhřívání nefungovalo, což nevěděl nikdo, kromě silně zainteresovaných lidí (mezi které tedy rovněž patřil můj kameraman). Dostal jsem tak jedinečnou šanci, vyrazit touto informací dech přímo samotnému Starkovi a pak jen doufat, že se nepotvrdí řeči mých kamarádů. Obrazek

„Hm, tak si Vali krej záda, protože on to takhle nenechá.“

„Takhle ho potupit s přiznáním, to tě bude něco stát, snad to nebude kulka.“

Možná to zní nadneseně, ale není náhoda, že se o tomto „hodném“ pánovi píše často v souvislosti s Mrázkem, Krejčířem a dalšími dobře známými jmény českých kmotrů.

Průkazní video:

http://www.pribram.cz/index.php?menu=tv&od=65

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář