Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomáš Čurda – premiéra v novém

dresu ozdobenáObrazek gólem

Zdálo se, že tah bafuňářů z Meteoru, kteří přetáhli do Libně nejlepšího střelce konkurence z Měcholup, Tomáše Birmu, bude jedním z rozhodujících jazýčků na vahách postupu do divize. Těsně před skončením přestupového okna však ukázali i funkcionáři Měcholup, že vládnou mistrovskými tahy na přestupové šachovnici. A rovněž sáhli po elitním střelci. Z červenožlutého dresu Dukly svlékli Tomáše Čurdu a ten už v sobotu přetáhl přes hlavu měcholupský dres a svou premiéru v něm hned vyšperkoval důležitým prvním gólem do sítě Uhelných skladů.

Po zápase se také spokojeně uculoval.
Jak se ti hrálo, první zápas v novém týmu a hned jsi rozhodl o vítězství? Musím říct, že to všechno bylo moc narychlo, přesto jsem rád, že jsme ten zápas zvládli a že jsem klukům pomohl brankou.
Jak jsi se vlastně dozvěděl o možnosti zahrát si v dresu Měcholup? Přišli s tím zástupci obou týmů, takže to bylo korektní jednání.
Rozmýšlel ses dlouho? Dozvěděl jsem se o tom ve středu a do čtvrtka si dal den na rozmyšlenou.
Takže jsi neměl moc dlouhou přípravu na první zápas? Byl jsem na jednom tréninku, takže kluky moc neznám, přesto jsem rád, že jsem mohl na uhelkách nastoupit.
Bavil jsi se s trenérem co od tebe bude očekávat? Zatím na to nebyl moc čas, jen něco málo jsme si řekli až před zápasem.
Takže máte v plánu postup do divize a jaké budou v tom případě tvoje další kroky? O tom zatím nepřemýšlím, hostování mám podepsané do léta, takže pak se uvidí.

11.4.2007 - Richard Valoušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář