Jdi na obsah Jdi na menu
 


I. kolo No Fear KK – Scarface AC (0:3) 1:10

16. 9. 2008

Nová sezóna Hanspaulské ligy začala minulý víkend, kdy jsme přijeli na hřiště ve Stromovce, kde na nás čekala velká neznámá, tým No Fear KK. Vzhledem k naším loňským nepřesvědčivým výsledkům, jsme tentokrát byli odhodlání od prvního kola nic nepodcenit a soupeře nijak nešetřit. Výsledkem bylo první hladké vítězství, ke kterému (neuvěřitelně) přispěli střelecky VŠICHNI hráči hrající v poli.

V brance se poprvé a nejspíše naposledy v této sezóně objevil Fridrich, který by měl v dalších zápasech nastupovat v poli. Na utkání bohužel nedorazili Kunde s Gregim(klubové povinnosti), ODB(není jisté, zda za nás letos bude nastupovat), Ruda(pracovní povinnosti), Jeník(nezvěstný) a Kuba(dovolená na Slovensku). I přes mírně oslabenou sestavu jsme na hřišti od prvních minut kralovali a soupeře při každém našem útoku dělil jen vlásek od inkasované branky.

Střelecký účet utkání nakonec otevřel Sáma, když se trefil precizně zahraným trestňákem. Druhá naše branka byla jako vystřižená z fotbalové učebnice, kdy si na rohový kop Romana naběhl Vali, hlavou sklepl míč přesně na zadní tyč Salátovi, na kterého již čekala odkrytá branka domácích. O třetí branku na konci prvního poločasu se zasloužila obranná dvojice Martin-Vali, kdy první jmenovaný Valimu naservíroval míč na roh vápna a ten vymetl šibenici domácí branky.

Druhý poločas se na hřiště dostali všichni hráči, kteří na zápas dorazili a dále pokračovali v nastoupeném tempu našeho týmu. Především skvělý Sáma připravoval svým spoluhráčům jednu brankovou příležitost za druhou a ti jich bez problémů využívali. Konečný výsledek se zastavil na stavu 1:10, kdy se blýskl hattrickem Salát. O další branky se podělili Sáma(2x), Vali, Martin, Roman, Filip a Žid.

Když bych měl pochválit jednotlivce, tak musím podtrhnout výkon Sámy, který se dnešním zápasem doslova bavil a rozdával radost nejen spoluhráčům, ale také přihlížejícím divákům. Ostatní hráči ovšem příliš nezaostávali a díky skvělému výkonu každého z nich, včetně Fridricha, jsme vyhráli vysoko 10:1.

 

Sestava Scarface AC: Fridrich – Vali, Martin, Filip – Sáma – Roman, Salát, Žid

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář