Jdi na obsah Jdi na menu
 


I.kolo Atletico KMF - Scarface AC 5:2

20. 5. 2008

První zápas jsme odehráli v neděli v podvečer na umělé trávě ve Stromovce¨a nutno říct, že zápas se nám po všech stránkách nepovedl.

Všechno to začalo tím, že do branky se musel postavit ODBák. Tím, ale nechci nijak schazovat jeho brankářské umění, ale přecijen jeho neuvěřitelná snaha a chut by nám jistě byla mnohem užitečnější v poli, v brance jsme měli spíš strach při každém zákroku, co se bude dít. Přesto důvod naší porážky byl někde úplně jinde.

Náš soupeř, který se skládal ze samým starších a zkušených pánu si zápas hlídal od doby, kdy se dostal poprvé do vedení. To ovšem bylo až když otočil výsledek na 2.1. My jsme se vcelku rychle dostali do vedení, ale to bylo z naší strany v tomto zápase všechno. My se snažili hrát fotbal, zapomínali na zadní vrátka a soupeř v klidu bránil a chytrými nakopávanými míči nám dával jednu ránu za druhou.

Byl to nepříjemný vstup do soutěžě, ale nutno říct, že jsme si možná tuhle facku opravdu zasloužili, protože systémem, kterým jsme hráli se prostě Hanspaulka hrát nedá, na tom jsme se jednohlasně shodli. Navíc se v tomto zápase pomalu začal odkrývat problém, který nás bude trápit delší doby a to je post brankáře. V sestavě jsou oficiálně dva, jenže už za nás v šesti zápasech nastoupilo celkem brankářů pět a to včetně mě.