Jdi na obsah Jdi na menu
 


II. kolo UNI - Lužiny - Scarface AC 4:1

21. 4. 2009

Umělá tráva v Tenisovém klubu Sparty Praha ve Stromovce. Sobota 4. dubna, 10 hodin.

Ke druhému zápasu jarní sezóny jsme nastupovali opět bez Valiho, který si, stejně jako Kunde, plnil klubové povinnosti. Ještě větší ztrátou však byla absence brankáře, když na utkání neplánovaně nedorazil Jeník. Jeho místo tak musel nahradit Roman, čímž naopak oslabil útočnou sílu. O její posílení se měl postarat Rábí, který si konečně vyřídil veškeré formality a nastoupil premiérově v našem dresu.

Od prvních minut se nám ovšem lepila smůla na paty. Nejen, že jsme nebyli schopni proměňovat vyložené brankové příležitosti, ale inkasovali jsme po velice smolných momentech. Typickým příkladem byla první branka, kdy hráč Lužin rozehrál rohový kop stříleným centrem, kterým trefil choulostivá Martinova místa a od nich se míč nešťastně odrazil přesně k tyči bezmocného Romana.

Podobně smolně padla také další branka, kdy se soupeři míč, nejspíše náhodně, odrazil od paty a skončil opět za Romanovými zády. Když k tomu připočteme naší neschopnost střílet branky, nemohli jsme v zápase pomýšlet na nic a zaslouženě prohráli 4:1.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář