Jdi na obsah Jdi na menu
 


III.kolo PFC Kodymka B - Scarface AC (0:2) 1:4

26. 9. 2008

Ani vražedný termín brzkého sobotního rána nezastavil jízdu našeho týmu úvodem sezóny a tak jsme si do tabulky připsali další cenné dva body za výhru nad rezervou týmu Kodymka.

Utkání se hrálo na pěkné umělé trávě ve Vysočanech a náš tým se sešel v netradičně plné sestavě. Do branky se kvůli absenci obou brankařů postavil Kunde a nutno uznat, že jeho výkon byl velice slušný.

Soupeř přijel pouze v pěti hráčích a tak proti nám hráli celý zápas v oslabení. Už to samotné zkazilo úroveň zápasu, když se domácí po celých šedesát minut bránili a vyráželi pouze do ojedinělých protiútoků. Přesto z nich často nebezpečně pozlobili Kundeho v brance, kdy naše obrana spoustu situací zbytečně podcenila.

V zápase jsme se potýkali s velice špatnou a nepřesnou koncovkou a když k tomu přidám zahuštěnou obranu domácích, jen těžko jsme se prosazovali. Jediná naše možnost byla rychlá přečíslení, nebo roztahovat hru do stran. To se nám v několika případech povedlo a to rozhodlo o našem vítězství.

První branku dal Žid hned v úvodu utkání. Druhou přidal po krásné individuální akci Sámy, Salát do odkryté branky. V druhém poločase se nejdříve z brejku prosadil Vali, když získal míč po rohu domácích a doputoval s míčem z vlastního pokutového území, až k soupeřově brance. Čtvrtou a poslední branku našeho týmu poté přidal Gregi. Domácím se povedlo v závěru zápasu zkorigovat výsledek, když jeden z jejich hráčů po rychle rozehraném autovém vhazování elegantně přehodil, jinak jistého, Kundeho v naší brance.

 

Branky Scarface AC: Žid, Salát, Vali, Gregi

Sestava: Kunde – Vali, Martin, Filip – Sáma – Gregi, Roman, Salát, Žid

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář