Jdi na obsah Jdi na menu
 


IV.kolo Scarface AC – Profesoři (1:1) 1:4

29. 9. 2008

Sobotní dopoledne nabídlo příznivcům malého fotbalu šlágr osmé Hanspaulské ligy mezi vedoucími týmy skupiny I, kdy jsme přivítali na hřišti u Rokytky tým Profesorů, který stejně jako my zatím neztratil v soutěži ani bod.

Zápas se hrál v tzv.Kleci, ve které bohužel nebylo nic jiného než škvára a už jen to samotné odsoudilo zápasu špatnou kvalitu. Soupeř, jak sám přiznal při pohledu na tabulku, přijel s jasně defenzivní taktikou, aby nebyl mezi řadou týmů, kterým jsme v letošním roce nasázeli ostudnou desítku. Hned v úvodu utkání přesto otevřel skóre Sáma a zdálo se, že zápas nabere klasických rysů. Ovšem také v tomto zápase nastoupil v brance zraněný Kunde a jak sám prozradil, jeho výkon byl tragický a čtyři inkasované branky mluví za vše.

Když k tomu přidáme mizernou morálku, kvůli které vzniklo na hřišti hned několik potyček, můžeme být rádi, že se zápas dohrál. V sestavě chybělo hned několik hráčů. Především to byli obránci Vali(klubové povinnosti) s Martinem(rodinné záležitosti) a hrotový útočník Salát(-). Sestava se tak musela nepříjemně poslepovat a to jistě také ovlivnilo náš výkon. Když k tomu přidám škvárový povrch, betonujícího soupeře a náš hádající tým, těžko jsme v tomto zápase mohli uspět.

Nezbývá nám tak nic jiného, než se pokusit v dalších zápasech navázat na předchozí povedenější výkony a vypořádat se s tím, že soupeři budou v našich zápasech prosazovat úpornou obranu.

Branky: Sáma

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

gratulacia strelci dvoch branok

(Kunde, 4. 10. 2008 22:39)

Jsi prostě hvězda. Porazil jsi nás sám. Nechtěl bys k nám přestoupit, nebo aspoň vést pár tréninků? My to hrajeme pro legraci, tudíž nás škvarek, který jste si evidentně záměrně vybrali za své domácí hřiště, otrávil. Utkání to bylo z naší strany tvrdé(až na Sámu a Žida, kteří vás chtěli pobodat), od vás zákeřné. Nejhorší na tom je, že s takovýma zoufalcema prahrajeme a vy nám tu teď lezete na stránky a píšete rádoby vtipné vysměvačné komentáře.

Smrt menšinám

(Sáma, 4. 10. 2008 22:27)

mrzí mě, že sem si kvůli takovým sociálním blbečkům zkazil víkend.. navrhuju založit pro týmy vašeho ražení, mentálního stavu a národnosti speciální soutěž... ze začátku zajíždíte a zbytek zápasu brečíte a padají z vás hovna.. to, že neumíte prakticky kopat ani neřešim. to je to nejmenší. gratuluju čobolovi k životním brankám a přeju vám více modřin a ponížení (jestli to vůbec ještě jde). a už neplakejte!!!

Vyhrat ste si zasluzili jedine za urazky

(Strelec dvoch golov od Profesorov, 1. 10. 2008 11:51)

Chlapi, myslim, ze vyhovarat sa na skvaru a to ze ste neboli kompletni nie je spravne. Bol to dobry zapas, ale dost emotivny a tvrdy, zbytocne. Musite si uvedomit, ze nie ste majstri sveta a ze v tejto sutazi sa da kazdy super porazit. Chyba vam pokora a ucta k superovi, bohuzial nie vzdy kazdemu vyjde zapas tak, ako by si to predstavoval,no a to bol z vasej strany aj tento zapas, kde ste to psychicky nezvladli. Mali ste aj dobre momenty, no nas velmi podrzal brankar. Ale do dalsich zapasov vam zelam len vitazstva.

Já taky ne:-)

(Vali, 29. 9. 2008 21:08)

Bohužel jsem na tomto zápase nebyl, protože sám jsem měl ještě jiný zápas, ale článek vznikal po informácích mých spoluhráčů ze Scarface AC a nemyslím si, že bych se v tom textu na něco vymlouval. Naopak kritizuji naší špatnou morálku a popisuji okolnosti, které prostě nesvědčili naší "technické" hře. Ale jinak děkuju za reakci samozřejmě.

Nevim,

(Profesor, 29. 9. 2008 17:00)

ale ja Vasi porazku nevidim v tom ze se hralo na skvarku mi taky hrali na skvarku, ze Vam chybeli hraci a nekteri byli zraneny imho tohle je ve vsech tymech hrane takovouto soutez (ligu) a mi nejsme vyjimka máme podobne problemy, to jsou dost alibisticke vymluvy.
Nejvetsi problem byli Vasi stoper(i), uz v zacich se uci ze posledni nemuze delat klicky nebo ty divadelka co predvadeli. Z tohodle padl 2 a 3 gol kdy jsme sebrali mic a v podstate sli nasi sami na branu a golman uz s tim asi tezko neco udela.
Nekdy je lepsi si priznat prave duvody i kdyz neni prijemna, v kazdem pripade verim ze Vas tym na to aby postoupil urcite mate a preji v dalsich utkani hodne uspechu a taky trochu toho stesti.