Jdi na obsah Jdi na menu
 


IX. kolo Scarface AC – Horno Porno (1:0) 5:1

9. 12. 2008

Oba týmy v tabulce před tímto zápasem dělily pouhé dva body a tak se mohl očekávat vyrovnaný a vyhecovaný zápas. To se ovšem nestalo a to především díky dobrému výkonu našeho týmu.

Mužstvo Scarface předvedlo jeden z nejkvalitnějších zápasů od svého založení, hru jasně kontrolovalo a soupeře nepouštělo téměř do žádné vyloženější šance. Přesto byl první poločas brankově vyrovnaný, o jediný přesný zásah se postarali hosté, ale do vlastní branky, kdy si srazili Sámovu střelu(centr?) přesně k tyči, přestože mířila vedle.

Druhý poločas jsme přidali ještě další čtyři branky, které rozhodli o úspěšném zakončení letošní postupové sezóny.

V brance nastoupil Roman, který se blýskl několika skvělými zákroky v druhém poločase. Přesto jednou inkasoval, ale to již za rozhodnutého stavu – jak tradiční pro naše zápasy.

Duel měl poklidnou atmosféru, jen rozhodčí si zapomněl píšťalku a tak se mnohokrát hrálo dlouho poté, co již byla hra přerušena. Navíc se zápas odehrával v sousedství dvou jiných fotbalových klání a tak byla hra často přerušována z důvodu více míčů na hřišti. To ovšem nemohlo v žádném případě naší partě pokazit postupovou radost.

Příští rok se budeme těšit na sedmou ligu!

Sestava Scarface AC: Roman – Kunde, Martin, Gregy, Sáma, Salát, Filip, Žid 

 

Obrazek 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář