Jdi na obsah Jdi na menu
 


IX.kolo Scarface AC - Strážci Pomeranče 9:3

3. 6. 2008

ObrazekPo ranní ostudě a kontumovaném zápase s Real Kamýk, jsme se měli od čtyř hodin na stejném místě utkat s dalším týmem ze špičky tabulky a to se Strážci Pomeranče. Otázka byla, zda-li se tentokrát sejdeme v dostatečném počtu a zápas budeme moci odehrát, protože v posledních kolech je hlavní starostí našeho týmu hlavně to, jestli nás bude dost na hru.

Dlouhé sobotní pauzy mezi zápasy si Vali, Gregi a Žid zkrátili u Sámy doma. Vedro bylo opravdu vysilující, přesto se nakonec na zápas sešla slušná sestava, i když to stálo dost sil a obvolávání kdy kdo dorazí. Nakonec jsme měli dokonce dva hráče na střídání a tak jsme se mohli do svého soupeře pustit.

Jeho čtvrtá pozice by mohla vybízet k respektu, ale ne pro náš tým, který kdyby neměl avizovaný odečet bodů, pohyboval by se v tabulce před ním. Utkání bylo od prvnObrazekích minut jasnou záležitostí. Jedinou šanci jsme soupeři dali, když vyrovnal na 1:1. Poté se trefil hlavou Vali a na konto hostů jsme přidávali další přesné zásahy. Nakonec se skóre zastavilo na stavu 9:3, kdy tři inkasované branky byly spíše shoda hloupých chyb a také zaváhání Jeníka v brance, který na zápas přišel s tím, že vypil devět piv a dva panáky. Během odpoledne to stačil říci snad každému. Asi je to něco, čím se člověk vytahuje. Škoda, že nám měl v zápase pomoct a ne se jen vytahovat tím, jak dokáže na zápas přijít opilý a to ani nebyl schopný dorazit na ten dopolední.

Hlavním střelcem dne byl Ruda, který zaznamenal hattrick a pomohl tak nejvýrazněji k našemu vysokému vítězství, dále bych určitě měl pochválit Filipa, který se zlepšuje zápas od zápasu a stává se příjemných překvapením a jistotou zadních řad Scarface.

V příštím zápase nás čeká tým ze středu tabulky Albuquerque tuplaks.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář