Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně! Borci ze Scarface vstoupili do sezony vítězně

Že by to konečně vyšlo? Řečnická otázka, která se může proměnit na konci podzimní sezony v realitu. Postup do druhé ligy, cíl, který si před sebe před několika sezony postavili hráči Scarface AC, se několikrát smolně rozplynul. Nyní by to však mohlo konečně vyjít. Start do sezony se totiž netradičně povedl, náš tým vyhrál nad nevyzpytatelným soupeřem Celtic Prague FC 7:3.

Výsledek je však přesvědčivější než samotná hra, to si musíme říct zcela upřímně. Mladí fotbalisté Celticu, jejichž část nastupuje či nastupovala za juniorku Dukly, byli velmi nebezpeční, patřil jim úvod zápasu a také se zaslouženě dostali do vedení.

V tu chvíli to vypadalo na náš tradiční špatný vstup do sezony. Postupně jsme však převzali aktivitu, zvykli si na extrémně protáhlé a úzké hřiště na Mikulově a začali soupeře přehrávat. Výsledek byla řada neproměněných šancí, ale také to nejdůležitější, góly. Těch jsme stihli do konce zápasu nastřílet celkem sedm a soupeř pouze tři.

Počet šancí byl však vyrovnaný. Na naší straně stálo více štěstí a skvělý zaskakující brankář Roman Procházka. Z naší strany to byl vydřený zápas, kterému nechyběla řada pěkných kombinačních akcí, „zajímavé“ branky a obětavost v osobních soubojích.

Jen tak dál! Další zápas čeká Scarface AC v pátek 13. září od 19.15 hodin na Pražačce s týmem Ferri FC.

123.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Levitra Helps To Keep A Sexual Relation Alive

(KevinGueld, 18. 9. 2018 10:49)

Sexual relationship is a pleasurable cooperation relationship with one?s partner. If anything goes completely wrong within this give to get process, it can be enough to derail the partnership. But any thing could happen that is certainly unpredictable. Moreover, able to keep a proper sexual relationship means keeping oneself physically healthy. So any type of sexual disfunction should be helped by utmost care. One such hazard to health is impotence problems commonly found in men. Unable to keep a proper and prolonged penile erection leads to erectile dysfunction. This is infact a significant problem for maintaining a proper sexual relationship. So when there arises this kind of problem it?s wise to treat it rather than sitting quiet.

The choice relating to the various available treatment options involve treatment with a proper medicine. Response to a dental agent such as Levitra can be extremely effective in this context. Studies show that erectile dysfunction is especially due to insufficient blood circulation to the penis? veins and lack of stimulation also. Practising oral therapy of Levitra enhances the rate of the circulation of blood that gradually stimulates the penis producing a hard erection, adequate to have an intercourse.



Levitra is one such drug that is discovered to be quite effective. Clinically it is often proved which it even works on patients who suffer from various health issues like high blood pressure levels, high cholesterol levels or diabetes. A lot of men, who took Levitra the very first time, responded positively for gaining high rate of success. Besides, it is often also found that it can be also taken along with other medicines accustomed to treat other medical conditions.