Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představení týmu

3. 6. 2008

 

SCARFACE AC

Obrazek

Sestava zleva: Roman, Vali, Žid, Filip, Gregi, Sáma, dole: Jeník

Obrazek

Jeník  #6

 - brankář

 - měl tvořit brankařskou dvojici s Kubou, ale v průběhu sezóny se stal naší jedničkou. Lepší okamžiky střídá s katastrofálními chybami. V některých momentech je zbytečně nervózní a zbrklý, ale to všechno se dá časem zlepšit.

 

 

 

Obrazek

Roman  #18

- útočník 

- náš kanonýr z Evertonu, který dokáže využít sebemenší zaváhání soupeře v krásnou a nečekanou branku, stejně tak ale dokáže zahodit i tu největší příležitost. Jeho výkony jsou jako den a noc, přesto se na jeho střelecká představení dá spolehnout.

 

 

 

Obrazek

Sáma  #10

 - špílmachr

 - jeho post nelze lépe specifikovat, než jako volný hráč, který občas pomůže obraně, stejně tak ale základá většinu našich útoků. I když už fotbal aktivně nehraje, stále má v nohou schované velké věci nad kterými jde soupeři často hlava kolem. Velká spousta našich branek začíná právě u něj.

 

 

 

Obrazek

Gregi  #7

 - záložník, útočník

 - se Sámou se dobře znají a tak si spolu na hřišti podle toho rozumí. Jejich rychlé kombinace jsou ozdobou našich zápasů. Když je potřeba, vypomůže obraně, ale stejně tak se v hodně případech ocitá v koncovce.

 

 

 

 

 Obrazek

Žid (kapitán týmu)  #11

 - útočník

- nejen, že se stará o chod týmu, ale také se aktivně zapojuje do zápasů. Občas se bohužel zbytečně urazí a zápas nedohraje, ale když už má opravdu chuť zapojit se do hry, stojí to za to. Má obrovskou snahu, která bohužel naráží na menší kvalitu technických dovedností. Přesto všechno je to hráč, který našemu mužstvu může pomoc a občas také dá nějakou tu branku. Je jen otázka času, kdy se otrká a bude stále více užitečný.

  

Obrazek

 Filip  #33

 - obránce

- jeden ze základních kamenů našeho týmů. Při časté absenci Kuňtose a Martina, hraje vedle Valiho v obranné dvojici a nutno přiznat, že jeho výkony šly v posledních zápasech nahoru. Nemá problém se svým prostorem, který si v klidu hlídá. Soupeři mají problém přes něj přejít a také častokrát založí skvělým obranným zákrokem náš protiútok.

 

 

 

Martin  #14

 - obránce

- měl být jedním ze základní trojice obránců v našem týmu. Měl doplňovat Valiho a Kuňtose v obraně, ale zatím často absentoval. V obraně se od něj očekává hlavně jistota a zkušenost, kterou by měl přenést z velkého fotbalu.

 Kuňtos  #16

- obránce

- řežský rodák je jedním ze základních pilířů týmu, bohužel zatím na zápasech většinou chyběl, protože se mu buď křížili s jeho mistrovskými zápasy nebo školními povinnostmi. Přesto by jeho zkušenosti z velkého fotbalu měli mužstvu výrazně pomoci a ze zadních pozic se od něj očekává kvalitní rozehrávka a jistota.

ODB  #36

- obránce, útočník

- má osobitý styl, neuvěřitelný eutuziasmus a improvizaci. Častokrát udělá s míčem takové kouzlo, že soupeř nechápe, jak to provedl. Bohužel to ale neví často ani on sám. Letos dokonce v jednom zápase nastoupil v brance, jinak nastupuje převážně v útoku. Zatím bohužel ve většině zápasech chyběl. Jeho velkým vzorem je Honza Šimák.

Kuba

- brankář

- měl tvořit brankářskou dvojici s Jeníkem, ale po zdárné registraci se na zápase zatím objevil pouze jednou. Od té doby se v žádném utkání neobjevil, ani o sobě nedává příliš vědět.

Ruda

- útočník

- zatím za náš tým odehrál jen pár zápasů, ale vždy to stálo za to. Jeho pravačka již nastřílela řadu branek a dalších kupu jich připravila pro spoluhráče. Stal se jedním z našich nejužitečnějších hráčů. Je radost se na jeho hru dívat.

Štígr  #19

- obránce

- jedna z dalších obranných variant našeho týmu, ale bohužel se často na zápasech neobjevuje.

Salát  #23

- útočník

- náš hrotový útočník. Když nevíme co s míčem, prostě ho jednoduše stačí poslat na Saláta a on si s ním nějak poradí. Skvěle rozdává míče do křídel, vyhrává hlavičkové souboje a podrží balón. Když k tomu přidá také nějakou tu branku, je nepostradatelným členem naší útočné formace.  

ObrazekVali  #6

- obránce

- ve velkém fotbale nastupuje více v záložní řadě, nebo v útoku, ale v hanspulce si vždy zavzpomíná na doby, kdy hrál v obraně. Tvoří obrannou dvojici s FIlipem, nebo Kunťosem. Také se dostává do střeleckých příležitostí a již několikrát pomohl týmu svými brankami.

 

 

  

Obrazek

Fridrich 

- fanoušek

- jeden z hlavních fanoušků našeho týmů. Ani nevím, zda vůbec někdy na nějakém našem zápase chyběl. Mohl by se brzy přidat do našich řad. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

piskani

(mira, 19. 8. 2008 11:44)

Rozhodci nabizi piskani na podzim 2008 jiz od 200kc za zapas.tel.605142760.