Jdi na obsah Jdi na menu
 


Scarface AC – FC Šebánek (4:1) 7:4

11. 2. 2009

ObrazekTým AC Scarface postihla rána ve vlastních řadách ještě před začátkem nového ročníku. Hrotový hráč Sálat se rozhodl vrátit zpět do svého týmu, jenž letos postoupil do šesté Hanspaulské ligy. Jeho místo by měl na soupisce nahradit Rábí.

I přesto, že zápas byl Židem dlouho dopředu avizován, sešlo se nás pouze pět hráčů do pole a Jeník, který byl připraven na svůj letošní brankářský debut. První poločas jsme tak téměř celý odehráli bez střídání, přesto jsme hru v pohodě kontrolovali. V obraně se vedle sebe postavil Martin s Valim a před nimi operoval Kunde. V útoku pak doplnili sestavu Gregi se Židem.

Během prvních několika minut hry jsme se dostali do řady vyložených šancí, ale jen ze zlomku z nich dokázali vytěžit branku. O největší nebezpečí se staral především Gregi, který byl celý zápas značně při chuti.

Těsně před poločasem se na hřiště dostal také Roman, který nám tak umožnil alespoň jednoho muže v poli střídat.

Druhý poločas začal množstvím našich zaváhání a soupeř, který se z velké většiny skládal z hráčů FC Šebánek, který loni postoupil do druhé ligy Žila cupu, se dostal rychle na dostřel. Poté ovšem zaúřadovala trojice Vali-Gregi-Roman, kdy po jejich akcích posledně jmenovaný zakončoval vždy do opuštěné branky.  

Když k tomu přidáme skvělý výkon středopolaře Kundeho a poctivé bránění Martina, o vítězství jsme se již nemuseli obávat. V brance nás několika výtečnými zákroky podržel Jeník. Jen škoda, že si svůj výkon dokáže pokazit několika zbytečnými chybami, které nás stojí hloupě inkasované branky.

Kapitán Žid, který se na zápas velice pečlivě připravoval, předvedl několik rychlých a kolmých akcí, které ovšem neskončily potřebnou branku. Snahu mu ovšem nikdo odepřít nemůže.

Další přátelský zápas před zahájením sezóny by měl tým AC Scarface odehrát na začátku měsíce března.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář