Jdi na obsah Jdi na menu
 


Scarface AC: Můžete nás nenávidět, můžete nás milovat, nic vám nepomůže, stejně nakonec odejdete poraženi!

Kdo nás nezná, nejspíše zatím neodehrál mnoho sezon ve vyšších patrech Hanspaulské ligy. Scarface AC je tradiční pražský klub, který se zapojil do největší české soutěže v malé kopané před pěti lety. Jeho sestava se za tu dobu markantně změnila, jádro však zůstalo. Tvoří ho bývalí studenti jedné nejmenované střední školy a jejich kamarádi.

Ti si trpělivě šlapali cestu od nejnižší osmé ligy až do současného vrcholu, třetí nejvyšší soutěže. V ní je klub již čtvrtou sezonu. Ty předchozí však byly až příliš smolné. Dvě třetí místa a jeden druhý flek hovoří za vše. Letos na jaře o našem neúspěchu rozhodl nepovedený vstup do sezony, před rokem pak rozhodující zápas s Biercelonou.

Kádr je postaven na základních pilířích: Gregym, Sámovi, Mártym, Kundem, Valim a Karlovi. Zmínit ale musíme i další playery, jako je brankář a věčný pohádkář Andersen, Roman nebo nová posila Hony. Hodně nám v poslední době chybí „Američan“ Stanley nebo zraněný Zavy. S jejich návratem do sestavy však počítáme a doufáme, že je přivítáme zpět v našem dresu už jako druholigoví.

Můžete nás nenávidět, můžete nás milovat, nic vám nepomůže, stejně nakonec odejdete poraženi! SCARFACE AC!

1234.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář