Jdi na obsah Jdi na menu
 


Scarface nelení, příprava na jaro v plném proudu

5. 1. 2010

ObrazekTuhý boj o záchranu, Novoroční turnaj v Čelákovicích, vytvoření klubového znaku a nákup nových dresů, to všechno se vtěsnalo do několika týdnů na přelomu roku, ve kterých členové Scarface rozhodně nezaháleli.

Jen tři týdny po posledním mistrovském utkání Hanspaulské ligy, ve kterém jsme si díky vítězství nad ambiciózním týmem 64! FC Kobylisy zajistili účast v šesté lize i pro jaro, sešla se část týmu na Novoročním turnaji města Čelákovic v místní hale BIOS.

Přes počáteční strach, zda se na turnaj přihlásí dostatečný počet týmů, se přešlo k panice, zda se vůbec dá turnaj s takovým množstvím týmů odehrát. Celkový počet účastníků se totiž zastavil na čísle 14, což znamenalo nejen nekonečné boje v základních skupinách, ale samotné ukončení turnaje až po šesté hodině večer.

Naše skupina se ukázala postupem času, jako ta nejtěžší. Měla pět účastníků, což znamenalo, že s jedním ze soupeřů jsme se neutkali, aby každý odehrál v základních skupinách po třech zápasech. My všechny tři zvládli s pouhými dvěma inkasovanými brankami a se skóre 4:2 (7 bodů) jsme postoupili do osmifinále z prvního místa.

Ve vyřazovacích soubojích vše probíhalo bez větších problémů. Až v semifinále narazila kosa na kámen, když nás čekala odveta ze skupiny proti týmu Tatranu. Ten si na nás sice v úvodním zápase skupiny vylámal zuby, odveta se mu však povedla. Zápas za vyrovnaného stavu 1:1 rozhodla penalta, kterou by nejen Ivánek považoval za hodně přísnou.

Holt fotbalový život, zvlášť ten amatérský, Obrazekna který nikdo nedohlíží, často končí křivdou na jedné či druhé straně, těžko si na to teď zpětně stěžovat. Postup do páté ligy bude tou nejlepší odpovědí, že naše síla zůstává na hřišti.

Do jarních bojů navíc možná již naskočíme ve zbrusu nových dresech, jejichž podobu brzy zveřejníme rovněž na těchto stránkách. Dres doplní nově vytvořený znak Scarface, takže je rozhodně na co se těšit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výsledky jaro 2013

(G.I.C. La Plate de Cünde, 8. 4. 2013 20:26)

Ahoj,pište nám na naše stránky Vaše výsledky a my bude aktualizovat tabulku rychleji než PSMF,dík.
www.giclaplatedecunde.7x.cz

výsledky

(La Plate, 24. 7. 2011 11:07)

Ahoj,pište nám výsledky na naše stránky a my budeme aktualizovat tabulku rychleji než na PSMF,dík
http://www.giclaplatedecunde.7x.cz/

Los Podzim 2011

(Los, 21. 7. 2011 14:54)

Rozlosování Hanspaulské ligy pro sezónu Podzim 2011 - http://www.hanspaulska-liga.cz/clanky/neoficialni-rozlosovani-tymu-hanspaulske-ligy-do-skupin-pro-sezonu-podzim-2011/