Jdi na obsah Jdi na menu
 


Scarface zachráněno?

13. 12. 2009

Drama, které doprovází závěr podzimní sezóny Hanspaulské ligy, by lépe nevymyslel ani legendární Sheakspear. Scarface, které bojovalo po většinu sezóny o postup, bylo potrestáno odečtením šesti bodů za neodpískaný zápas a rázem se musí bát o záchranu.

Situace byla jednoduchá, Scarface 6 bodů a první sestupové místo. Dva týmy nad ním (v nesestupových vodách) byly se sedmi body a jeden s osmi. Ve dvoubodovém systému jsme tak mohli reálně bojovat pouze s těmito týmy.

Jasné rovněž bylo, že ani vítězství nad čtvrtým celkem tabulky 64!FC Kobylisy nemusí náš tým zachránit. Situace den po zápase je stále nejasná, protože nevíme výsledky našich soupeřů, ovšem po značném zájmu z jejich strany o náš výsledek, je zřejmé, že někdo z nich neuspěl. Pokud by totiž všichni soupeři zvítězili, náš výsledek by je nemusel už vůbec zajímat.

Takže jen pro úplnost:

Scarface AC - 64!FC Kobylisy (0:0) 3:2

Naše branky: Vali, Sáma, Kunde

ŽK: Sáma

Tak je znám zatím pouze jeden výsledek a jak se zdá, díky němu je jisté, že jsme zachráněni. Vedoucí tým tabulky, sparťanští Pivaři, totiž zdolal osmibodový Guláš FC a my jsme díky vzájemného zápasu a skóre před ním!

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

How to fritter away Google

(DavidAlkaw, 24. 12. 2022 19:38)

That means you'll get the idea some supplemental features and press access to additional channels where you can win visibility, without having to make nous of some confused, manual migration process. https://googlec5.com

hanspaulka

(koki, 27. 12. 2009 2:25)

http://www.hanspaulska-liga.cz/vysledky-a-tabulky/6-h-hanspaulska-liga/

Pivní Balet remízoval

(Pivni Balet, 15. 12. 2009 12:22)