Jdi na obsah Jdi na menu
 


V.kolo Gangbeng - Scarface AC 1:0 (1:0)

21. 5. 2008

Za slunečného nedělního odpoledne jsme přijeli na pískové hřiště Junioru Praha téměř v plné sestavě. Chyběl pouze Sheva, který byl na pražském derby Sparty s Bohemkou, hrajícího ve stejný čas a zatím nezaregistrovaný druhý brankář Kuba.

V brance se kvůli zranění nemohl objevit Jeník a tak se chystal zaskočit opět ODBák. Vzhledem k tomu ale, že jsem přijel se zraněným kolenem a nemohl jsem nastoupit, byl jsem poslán do branky. Vlastně jsem se vůbec nebránil, protože jsem se chtěl za každou cenu zapojit, ale s mým zraněním to prostě nešlo. Půjčil jsem si Romanovi věci a šel klukům krýt záda. Byl jsem již čtvrtým brankářem v pátém utkání našeho týmu.

Začátek zápasu se nám vůbec nevydařil a snad z prvního útoku soupeře jsme inkasovali. To bylo to nejhorší co se nám mohlo stát, protože od té doby soupeř neuvěřitelně betonoval a my zahazovali jednu šanci za druhou. Když už jsme dokázali překonat brankáře Gangbengu, tak zaúřadovala ruka obránce, která zastavila míč na brankové čáře. Následnou penaltu bohužel zahodil špílmachr Sáma a i v dalších minutách se mu střelecky nedařilo, když nedokázal ani usměrnit míč do prázdné branky.

Neproměňování jasných brankových příležitostí a přibývající nervozita na našich kopačkách vedla k naší druhé porážce v pátém zápase a velké komplikace v boji o postup do sedmé ligy. V závěru jsme dokonce zariskovali a hráli power-play, ale ani to nám nebylo nic platné. Všechny naše střelecké pokusy buď mířily mimo branku nebo je zastavila těla obránců, kteří po celý zápas stály okolo brankového území své branky.

Výsledek byl pro nás obrovským zklamáním, naopak hosté měli ze svého velice šťastného vítězství evidentvní radost. Je smutné, že i na takovéto úrovni je soupeř ochotný předvést podobnou (anti)hru, asi moc koukali na řecký výběr na posledním EURU.