Jdi na obsah Jdi na menu
 


V.kolo Rychlá rota - Scarface AC (3:2) 8:3

13. 10. 2008

Sobotní dopolední termín se zdá být pro náš tým v letošní podzimní sezóně klíčový. Vzhledem k tomu, že většina pražských fotbalových zápasů se hraje v tuto dobu, tak v našem dresu opět chyběl z klubových důvodů Vali, Kunde a Gregi. Dále se zápas nemohli dostavit Salát, Filip a Jeník, který si oznámil svou účast, ale nakonec se neobjevil a nechal kluky ve štychu.

Zápas byl od prvních minut ovlivněn tím, že jsme nastoupili v poli pouze se čtyřmi hráči a neměli tak šanci nejen střídat, ale vyrovnat se v počtu hráčů soupeři.

V brance nastoupil místo Jeníka, Žid a v prvním poločase inkasoval tři branky. Za nás výsledek korigoval přesnými zásahy Sáma, ale ani to nestačilo. Ve druhém poločase sice Sáma dokonce dovršil hattrick, ale náš tým inkasoval dalších pět branek a to rozhodlo o tom, že jsme utržili největší debakl v historii klubu(nepočítám kontumační výsledek z loňské sezóny).

Na začátku druhého poločasu se navíc zranil Roman a musel do branky, kde vzhledem ke svému zranění mohl pouze lehce přichytávat.

Zápas se hrál v pražské Stromovce od čtvrt na dvanáct.

Branky Scarface AC: Sáma 3

Sestava: Žid(Roman)- Sáma, Roman(Žid), Marco, Martin

ŽK: Roman

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sobota šokem

(sedmikráska, 14. 10. 2008 5:07)

V sobotu sem jako nezávislý divák jedním okem sledoval náš zápas a druhým okem vedle souběžný mač kde sem čekal spoustu golů v síti mladých chlapců,leč s obrovským úžasem sem sledoval maximální nasazení a bojovnost která vedla ted newim přesně jestli k 5 nebo 6ti brankám do sítě scarface.a nyní když se koukám na tabulku tak už opravdu nechápu young boys na chvostě scarface druzí.......napadlo mě nepřipluli kapříci už i na hanspaulku?