Jdi na obsah Jdi na menu
 


VII. kolo Scarface AC – Sedmikráskov Čimice 4:1

23. 10. 2008

Třízápasová smolná série porážek je konečně u konce. Náš tým se sešel po dlouhé době v silném složení a díky tomu se radoval z hladkého vítězství, které si nakonec zdramatizoval sám, vlastní hloupostí.

Od prvních minut na hřišti vládlo jedno mužstvo. Rychlé přihrávky, pohledné kombinace, vtipná zakončení, to bylo pro Scarface v prvních kolech tak typické a opět jsme se k tomu vrátili. V sestavě se objevili po delší době Vali, Gregi a uzdravený Kunde. Díky tomu se dala oželet absence dvou střelců z minulého týdne Saláta s Martinem, jinak klíčových hráčů mužstva.

V obraně se vedle sebe postavili staří známí Kunde s Valim, kteří proti sobě jen o několik málo desítek minut dřív nastoupili v mistrovském zápase velkého fotbalu. V útoku řádilo duo Sáma-Gregi, které doplňoval Roman s Židem. Do obrany byl dále připraven nevyzpytatelný Filip, který dobrým výkonem přispěl k našemu vítězství.

Do branky se postavil letos poprvé Kuba a také on svým výkonem pomohl k našemu vítězství. Jen vlastní naivitou jsme soupeři dovolili vstřelit kontaktní branku na 2:1, kterou se dostal na malý okamžik na dostřel, jenže to bylo z jeho strany vše a my tak mohli dál pokračovat v zábavném koncertu neproměněných šancí.

 

Branky: Sáma 2, Gregi, Žid

Sestava Scarface AC: Kuba – Kunde, Vali, Filip – Sáma, Gregi, Žid, Roman(I. poločas)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

postup

(Young boys jílové, 7. 11. 2008 12:27)

Tak ted sem koukal že s me vám docela pomohli máte to zase ve svejch rukou(sme nebyli pískat 2x)takže si užijte postup...jedinej tým kterýmu sem to přál ale nejvíc mě sejří ten první tým takový namyšlený hovínka