Jdi na obsah Jdi na menu
 


VIII. kolo U Karla 99 FC – Scarface AC 8:16

25. 11. 2008

ObrazekSice papírově jsme hráli na hřišti soupeře, ale opět jsme byli posláni na umělou trávu ve Stromovce, kde jsme brzké sobotní ráno rozstříleli oslabeného soupeře, tým U Karla 99.

Naše situace v tabulce nebyla vůbec růžová. Na postup jsme ztráceli nějaký ten bodík a tak jen zázrakem jsme se mohli vrátit do postupových bojů.

Nezbývalo nám nic jiného než v žádném zápase již nezaváhat a doufat v klopýtnutí našich soupeřů, kteří v tabulce byli před námi.

Náš dnešní soupeř neměl být papírově velkou překážkou, ale už jsme letos dokázali ztratit i ve snadnějších zápasech a tak jsme nesměli nic podcenit. Mezi střelce se zapsali pouze tři hráči, což je skutečně paradox, když se podíváte na celkové skóre.

Začátek zápasu nám vůbec nevyšel. I přesto že soupeř hrál v oslabení, když na zápas dorazili pouze ve čtyřech hráčích do pole, tak dokonale dokázal využít každé naší chybičky v zadních řadách. Výsledkem toho celého šíleného zápasu je ještě šílenější výsledek.

V brance nastoupil Fridrich. Sám jistě ví, že některé branky padly na jeho vrub, ale také nutno přiznat, že toho v druhém poločase spoustu pochytal.

Scarface AC: Fridrich – Vali, Martin, Filip – Sáma, Žid, Roman

Naše branky: Sáma 7, Roman 6, Vali 3

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář