Jdi na obsah Jdi na menu
 


VIII.kolo Vodka team FC - Scarface AC 3:8

27. 5. 2008

V krásném nedělním odpoledni nás čekal další zápas osmé hanspaulské ligy a to na nám již dobře známé zlíchovské "copacabaně". Nutno říci, že počasí bylo opravdu jako stvořené pro strávení ho na pláži, přesto dorazilo pouze sedm hráčů z kádru Scarface a když po pár minutách hry odstoupil ze hry Žid(nejspíše se urazil), tak jsme hráli bez střídání, letos již podruhé. Do branky se postavil v této sezóně potřetí Jeník.

Utkání bylo v prvních minutách plné nepřesností, především z důvodu těžkého terénu. Domácí Vodka team, který se před tímto zápasem pohyboval v klidném středu tabulky, se ujal překvapivě rychle vedení, když využil malého důrazu v naší obraně. Poté ovšem zapracovala rychlá spolupráce na druhé straně a Vali doklepával hlavou téměř do prázdné branky. Jen o malinkou chvilku později nás dostal do vedení Roman. Domácí hráči se ovšem jen tak nevzdávali a dokázali rychle vyrovnat. To bylo ale z jejich strany vše a pohledné akce se přenesly pouze na kopačky našeho týmu, který si vytvářel jednu šanci za druhou. Skvěle vycházela spolupráce Valiho se Sámou, kterou vhodně doplňovali ostatní hráči Salát, Roman a Filip.

Brankové skóre se nakonec zastavilo na stavu 8:3 pro náš tým, to ovšem bylo pro soupeře ještě milosrdné. O branky se postarali: Vali třemi přesnými zásahy a svým prvním hattrikem v soutěži, dále po dvou brankách Roman a Sáma a jednou branku přispěl k vítězství Salát.

Pochvalu si jistě zaslouží celý tým, včetně Jeníka, který i přes tři inkasované branky náš tým v některých fázích hry podržel, bohužel se ale ani tentokrát nevyvaroval zbytečných hrubek pramenících z nervozity. Pochvalu zaslouží především Filip, který odehrál v obraně skvělé utkání. Mužem zápasu se po konečném hvizdu vyhlásil Sáma sám a já nemám důvod mu tento titul brát. Svůj výkon navíc korunoval krásnou brankou z přímého kopu, kdy tvrdou prostřelil vše co mu stálo v cestě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář