Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vznik týmu Zjizvených tváří

20. 5. 2008

Možná nebudu úplně přesný, ale pokusím se alespoň trošku nastínit jak jsme vlastně vznikli, jak jsme se všichni potkali, poznali a došli až k tomu, že si založili náš tým AC Scarface.

Okruh kluků, které jsem poznal úplně původně byli na střední škole, kde jsme si i přes totální nesnášenlivost učitelů, dokázali vytvořit partu, která se drží až do dneškaObrazek a těžko se jentak rozpadne. Poté už to bylo jednoduché. Občas jsme někam zašli, každý občas někoho přivedl a najednou jsem znal další a další kluky. Pak ti z nás, kteří fotbal hráli závodně, přešli mezi chlapy a najednou to nebylo ono a častokrát jsme se scházeli na Letné a různých jiným místech po Praze, abychom si jentak mezi sebou kopli. A to byl ten hlavní impulz. Jednou jsme se sešli třikrát týdně, někdy jednou za měsíc, ale vídali se a to rozhodlo. 

No a čas letěl a nenapadlo nás nic lepšího, než se přihlásit do Hanspaulské ligy, neboli soutěže pořádané Pražským svazem malého fotbalu. Různé party po hlavním městě si zakládají týmy s kamarády z práce, z hospody, ze školy a měří síly s jinými partami. A teď mezi ně patříme i my.

Určitě to má spoustu výhod, jako že se vídáme pravidelně, že hrajeme o body a ne jentak a taky, že máme mnohem větší chuť. Nevýhod je tu ovšem jistě také několik, například se o to musí někdo neustále Obrazekstarat, sledovat novinky ze soutěže, kdy a kde hrajeme, kdy musíme pískat jiné zápasy. Právě specifikum Hanspaulské ligy je v tom, že ostatní zápasy pískají hráči z jiných týmů. To se nám bohužel letos stalo osudným, to ale v jiném příspěvku.

To si myslím, že pro začátek a pro malé představení našeho týmu stačí. Teď už se budeme věnovat našich zápasům, výsledkům a snad přidám také nějaké fotky. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář