Jdi na obsah Jdi na menu
 


X.kolo Gobi dezert – Scarface AC (2:2) 2:9

1. 12. 2008

ObrazekV mrazivém pátečním večeru nás čekal na umělé trávě tým ze spodku tabulky, Gobi dezert. Náš cíl byl jediný, zvítězit a dostat se tak na dosah postupu. Kdyby totiž naši konkurenci v boji o postup zaváhali, mohli bychom se již díky této výhře radovat. Ale nepředbíhejme, tento zápas se pro nás totiž vůbec nevyvíjel dobře.

Všechno to začalo pozdním příjezdem Jeníka s Romanem. Do branky se tak na první minuty musel postavit Kunde. Další oslabení byla neúčast Sámy, bez něhož nebyly ani dresy. Naštěstí soupeř nastoupil v roztomile zářivých žlutých trikách, takže nebyl problém s rozlišení hráčů z obou týmů.

Zápas začal naším tlakem, který pokračoval po celý zbytek zápas. Soupeř, a to nijak nechci shazovat jeho kvalitu, se soustředil pouze na nakopávané míče z výkopů od branky. To bohužel stačilo na naší obranu a tak jsme dvakrát inkasovali. Díky tomu se soupeř do čtyřicáté minuty držel v zápase.

Pak ovšem přišla drtivá smršť našeho týmu a soupeř nevěděl kam dřív skočit. Navíc jsme Kundeho rozhodující brankou na 2:3 ukončili jeho snahu o zdržování a pohodlně mohli útočit do zničené obrany.

Konečné skóre se zastavilo na stavu 2:9, přesto musím na závěr pochválit brankáře domácích, který několika skvělými zákroky zachránil svůj tým od ještě vyššího přídělu branek. Paradoxně však nechal za svá záda spadnout dva hloupé góly téměř z poloviny hřiště, což jeho výkon zbytečně shodilo.

Dvojice rozhodčích zápas pískala objektivně, možná příliš přísně, kdy rozdala hned dvě karty za zporadycké protesty, ale určitě přispěla ke kvalitě zápasu, takže chválím. Jen chudák Gregi odcházel ze zápasu okopaný víc než míč se kterým se hrálo.

 

Scardafce AC: Jeník – Kunde, Vali, Martin – Žid(C), Gregi, Salát, Romanem

Branky našeho týmu: Salát 2x, Kunde 2x, Vali 2x, Gregi, Martin, Roman

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář