Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekTýden plný spekulací nad chováním radikálních fandů a řešení kdy k zásahům na stadionech povolat policii, to byla hlavní témata fotbalové veřejnosti, která předcházela druhému jarnímu kolu. Další vrásky na čele přidělávaly ligovým klubům náhlé změny počasí. Teploty se sice již pohybují nad nulou a o víkendu by se měly vyšplhat ještě výš, přesto se na většině stadionů nemohou sněhu zbavit. V některých případech byli dokonce vyzváni fanoušci, aby se zapojili do příprav hřišť na víkendové boje.

"Při mnoha zápasech bude hrát hlavní roli právě počasí," myslí si fotbalový trenér Vladimír Táborský, který se s námi podělil o své pohledy na jednotlivé zápasy nedělních soubojů.

Zajímavý duel čeká na diváky v Jablonci, kde domácí vyzvou šestou Olomouc. "Jablonec měl v minulém kole skvělou produktivitu a díky tomu dokázal v Boleslavi vyhrát. S Olomoucí to ovšem bude úplně jiný zápas. Sigma má velmi dobře propracovanou defenzívu. Myslím, že v tomhle zápase diváci moc branek neuvidí."

Nad televizní dohrávkou mezi Bohemians Praha a Slavií visí velký otazník. Sešívaní chtěli zápas přeložit na Strahov, to se ovšem nelíbilo domácím, kterým se v žižkovském azylu daří a chtějí další skalp pražského "S". "Pokud se bude hrát na Žižkově, jakože podle mě bude, tak to bude velká výhoda pro Bohemku. Slavia je technické mužstvo a bude mít s těžkým terénem problémy. Přesto si myslím, že by měla zvítězit." Věří červenobílým Táborský.

Na pondělní dohrávku by si prý nevsadil, přesto mírně favorizuje domácí BoleObrazekslav. Ta se podruhé za sebou představí před domácím publikem a to bude očekávat konečně bodový zisk. Brno však není žádný snadný soupeř. V jarní premiéře, na lavičce s novým trenérem Beránkem, dokázalo přehrát Baník Ostrava.

"Brno má stále co dohánět a do Boleslavi pojede bodovat. Domácí mají navíc problémy s útokem. Bude to otevřený zápas," uzavírá svůj pohled Vladimír Táborský.

http://efotbal.cz/index.php?page=clanek&clanek=52778

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář