Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jižní Tyrolsko III. část

12. 12. 2008

ObrazekPátek, třetí den našeho Press tripu začal velice těžkým vstáváním po probdělé noci. Všichni se na nás tak mile usmívali, jakoby obdivovali to, že jsme tam s nimi zůstali až do zavíračky. Každopádně to ale stálo za to.

Bohužel, to samé už se nedá říct o ránu. Snídaně byla sice krásně vyprošťovací, přesto jsem si mohl těch sil nechat na rozdávání víc.

V devět hodin jsme již čekali na kabinovou lanovku, která nás odvezla do nejvyššího možného bodu místního lyžařského střediska. Pálící slunce a blankytně modré nebe bylo pryč. Místo toho jsme se ocitli v největším vichru a ziměObrazek. Když k tomu přidám celonoční sněžení, které pokračovalo i teď, nebylo o co stát. Přesto jsme sjeli o několik kilometrů níž a teprve tam se schovali do horské chaty s názvem Schone aussicht, neboli Krásný výhled.

A co jste viděli při pohledu z okna? Strašidelnou bílou tmu. Podle toho také vypadalo naše následné lyžování, při kterém jsme měli problémy vůbec vidět jeden druhého, natož na samotnou sjezdovku.

Horské počasí je opravdu nevyzpytatelné, což jsme pocítili na vlastní kůži po pár hodinách, kdy mraky zmizely a vykouObrazekklo na okamžik nádherné slunce. Alespoň jsme si tak mohli udělat pár snímků skvostných horských panoramat. To bylo ale všechno. Pak se opět zatáhlo a ve tři hodiny jsme to pro změnu zatáhli my do hotelu. Holky šli opět do wellnessu a já ležím v posteli a píši své zážitky. Za čtvrt hodiny se jedeme podívat na vánoční trhy do nedalekého Merana, tak jsem na to zvědavý.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář